Sportszolgáltatások

Sportszolgáltatások

Alumni sportszolgáltatások
Az ELTE Alumni Szervezet kiemelt céljai között szerepel, hogy volt hallgatói számára a sport összetartó erején keresztül is biztosítsa a lehetőséget a létrejött egyetemi kapcsolatok fenntartására, illetve új kapcsolatok kiépítésére.

Az Alumni Központ és a BEAC, illetve az ELTE Sport Kft. közreműködése által széleskörű sportolási lehetőségeket biztosítanak alumnusaink számára. A nagysikerű közreműködésnek köszönhetően állandó programjaink között szerepel az Alumni Kupa, melyet minden évben megrendez az Alumni Központ az ELTE Alumni Alapítvány támogatásával és a BEAC, illetve az ELTE Sport Kft. segítségével.

Alumni Kupa

Az ELTE Alumni Központ, az ELTE Alumni Alapítvány, a BEAC és az ELTE Sport Kft. minden évben megrendezi az ELTE Alumni Kupát. A torna célja az egyetemi sportélet bemutatása, kapcsolat kiépítése az egyetem és a volt hallgatók között, illetve az Alumni rendszer bemutatása.

Az Alumni Kupa külső fővédnöke Török Gábor, akivel a BEAC készített interjút az Alumni Kupa kapcsán. 

VIII. Alumni Kupa
2017 sem maradhatott el ELTE Alumni Kupa nélkül. Az ELTE volt hallgatói ismét visszatértek Egyetemünk sporttelepére: december 15-én idén már 8. alkalommal mérték össze futballtudásukat egy karácsony előtti, baráti hangulatú tornán.

VII. Alumni Kupa
2016. december 16-án hetedik alkalommal mérték össze futballtudásukat az ELTE alumnusai egy karácsony előtti, baráti hangulatú tornán Egyetemünk egykori hallgatói.

VI. Alumni Kupa
2015. december 18-án hatodik alkalommal rendezték meg Egyetemünk sporttelepén az Alumni Alapítvány, a Sportiroda és a BEAC által szervezett, hagyományos Alumni Kupát: az egykori hallgatókat összefogó, baráti hangulatú futballtornát idén is az NSZK csapata nyerte. 

V. Alumni Kupa
2014-re már hagyománnyá vált, hogy az ELTE volt hallgatói, visszatérve egyetemük sporttelepére, baráti hangulatú tornán mérik össze foci tudásukat karácsony előtt. Rekordlétszámú csapat vett részt a 2014. december 13-án este megrendezett eseményen, melyet az újonnan felálló ELTE Sportiroda is támogatott. 

III. Alumni Kupa
2013. december 13-án harmadik alkalommal rendezték meg az ELTE Alumni Kupát, amelyen a Jogász Bajnokság, a Bölcsész Bajnokság, a Lágymányosi Bajnokság, valamint a régebbi egyetemi bajnokságok csapatai vettek részt. 

II. Alumni Kupa
2012-ben is számtalan egyéni és négyféle csapatsportágban (kosárlabda, labdarúgás, röplabda és floorball) próbálhatják ki magukat a résztvevők 2012. december 14-én az ELTE Sporttelepén. A Sportnap keretében tartották a II. ELTE Alumni Kupát is.

I. Alumni Kupa
2012 május 27-én tartották első alkalommal, hagyományteremtő célzattal az ELTE Alumni Kupát, ahol az Egyetem volt hallgatói mérhették össze erejüket.

Alumni családi- és Sportnap

2014. június 21-én az ELTE Alumni Szervezet, a Karrierközpont és az ELTE BEAC rendezte a III. Alumni Focikupával egybekötött Alumni családi- és sportnapot, melyen Egyetemünk volt hallgatói, jelenlegi és volt dolgozói vettek részt.