Alumni szervezet

Alumni szervezet


Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen évente mintegy 5-6000 hallgató végez. Több százezren lehetnek, akik az ELTE-n, illetve a jogelőd intézményekben szereztek diplomát, kaptak doktori fokozatot. Az Egyetem Szenátusa által 2007-ben létrehozott, működését 2008-ban indító ELTE Alumni (Öregdiák) Szervezet e virtuális közösség számára kíván lehetőséget biztosítani: lépjenek kapcsolatba egymással és az egyetemmel. A szervezet, különböző szolgáltatások mellett a szakmai előrejutást is segítő kapcsolattartáshoz és kapcsolatépítéshez szeretne alkalmat teremteni, segítséget nyújtani az ELTE Alumni Szervezet tagjainak.

Az ELTE Alumni Szervezetéhez tartoznak az ELTE Alumni regisztrált tagjai és tiszteletbeli tagok; az ELTE Alumni Tagozatok és azok képviselői; az ELTE Alumni Tanács, illetve annak Alumni Testülete és egyéb tagjai; az ELTE Alumni Bizottság és tagjai; az ELTE Alumni Központ és munkatársai; az ELTE Alumni önkéntesek.

Az ELTE természetes Alumni közösségét alkotják:

  • az Egyetem valamely karán vagy valamely jogelőd intézményében oklevelet szerzett hallgatók,
  • további személyek -  a rájuk vonatkozó szabályokat az ELTE Alumni Szabályzata rögzíti.

Ezen személyekkel az ELTE Alumni Szervezet akkor léphet kapcsolatba, ha adatait az ELTE Alumni portálján történő regisztráció során erre a célra megadja, ezzel hozzájárulva adatainak kezeléséhez és az ELTE Alumni céljaira való felhasználásához.
A tagsággal kapcsolatos rendelkezéseket bővebben az ELTE Alumni Koncepciója és az ELTE Alumni Szabályzata tartalmazza.
A jelen szabályzat hatályba lépését megelőzően regisztráltak továbbra is az ELTE regisztrált alumni tagjai maradhatnak.

A jelentkezés módja:

Jelentkezni lehet a Regisztráció menüpont alatt található online Regisztrálás kitöltésével, majd az aláírt jelentkezési lapnak az alábbi elérhetőségünkre történő visszaküldésével.

Igény esetén a Jelentkezési lapot emailben vagy postán is elküldhetjük.

A tagságot a kitöltött és aláírt Jelentkezési lap beérkezésekor aktiváljuk. Az aktivált regisztrált tag használhatja a weboldal „csak regisztráltaknak” szóló menüpontjait, és bármikor módosíthatja adait, beállításait.

Eötvös Loránd Tudományegyetem 
ELTE Alumni Központ

Cím: H-1056 Budapest, Szerb u. 21-23.
Telefon: 06 (1) 411 65 00/4414
Email regisztrációs ügyekben: titkarsag@alumni.elte.hu
Email egyéb ügyekben: almamater@alumni.elte.hu

Honlap: elte.hu/alumni 
Facebook: facebook.com/eltealumni

Visit Eötvös Loránd University on LinkedIn | LinkedIn for Education