Támogatások, szponzorok

Támogatások, szponzorok

Adományok

Adományok

KÉRJÜK, TÁMOGASSA ADOMÁNYÁVAL AZ ELTE ALUMNI ALAPÍTVÁNYT!

Köszönettel fogadunk minden támogatást, így bármilyen összegű és gyakoriságú eseti adományokat is. Adományozzon online! 

AZ ADOMÁNYOZÁS TOVÁBBI FORMÁI ÉS MÓDJAI:

Az Egyetem tehetséges, rászoruló hallgatóinak támogatásán túl további dedikált támogatási célokat az általános érvényűen, féléves rendszerességgel igénybe vehető lehetőségekkel párhuzamosan ismertetjük össz-egyetemi, kari, intézeti, intézményi szinten a Támogatási lehetőségek oldalon. Kérjük, utaláskor tüntesse fel a kívánt célt is a megjegyzés rovatban!
A támogatható célok sora hosszú és változatos, egyedi támogatási szándékkal kérjük, jelentkezzen személyes megbeszélésére az almamater@alumni.elte.hu email címen. 

Banki átutalás / Sárga csekes befizetés

Adományát banki átutalással is eljuttathatja az Alapítvány bankszámlájára, vagy elküldheti sárga postai csekken is, melyet kérése elküldünk.

Dedikált támogatást akkor tudunk a megjelölt célra fordítani, ha a banki utalás, illetve csekkbefizetés során a konkrét cél a közlemény rovatban pontosan megfogalmazásra kerül. Az ELTE Alumni Alapítvány részére adományozhat online.
A cél megjelölése nélküli befizetéseket, a téves utalásokat, valamint az olyan célokra történő befizetéseket, amelyek  megvalósítására fél éven belül nem gyűlik össze elégséges összeg, tehetséges hallgatók tanulmányainak támogatására és működési költségek fedezésére fogjuk fordítani. 
A támogatásokat előre köszönjük! Ahhoz, hogy ezt személyesen is megtehessük, adományozzon online, vagy küldjön értesítést a támogatásáról. E célból, illetve a támogatásokhoz kapcsolódó kérdéseivel, továbbá önkéntes felajánlásával forduljon hozzánk bizalommal az almamater@alumni.hu email címen. Köszönjük!

Adományát előre is köszöni az ELTE Alma Mater!

Adományozzon és mi megajándékozzuk! A 2018/19-es tanévben ünnepli 10. évfordulóját az ELTE Alumni Szervezet, ennek alkalmából adományozóinkat megajándékozzuk!

További támogatási lehetőségek az 1% adó és az Önkéntes támogatás menüpont alatt. Támogatható törekvéseinkről tájékozódhat a Támogatási lehetőségek menüpont alatt.