A nemzetközi hallgatók félévnyitó ünnepsége

2019.02.12.
A nemzetközi hallgatók félévnyitó ünnepsége
Az ELTE február 7-én tartotta a tavaszi szemeszter nyitóünnepségét a nemzetközi hallgatók számára az Állam- és Jogtudományi Kar épületében.

A rendezvényt Ercsey Gréta, az ELTE Nemzetközi Stratégiai Irodájának nemzetközi koordinátora nyitotta meg. A hallgatókat Prónai Csaba, az ELTE Társadalomtudományi Karának nemzetközi ügyekért felelős dékánhelyettese, a Kulturális Antropológia Tanszék vezetője köszöntötte, majd Takó Ferenc, az ELTE Nemzetközi Stratégiai Irodájának vezetője és Dániel Béla, az ELTE Erasmus Student Network elnöke mutatta be az egyetem szerteágazó oktatási tevékenységét és hallgatói életét. 

A rendezvény második felében egy olasz és egy brit Erasmus+ hallgató, Camilla Persi és Amber Holland meséltek saját történetükről, majd Peterjon Cresswell, a WeLoveBudapest felelős szerkesztője beszélt Budapest szabadidős, kulturális és sporteseményeiről. Az előadások sorát az Eötvös Művészeti Együttes néptáncbemutatója zárta, végül az Aulában 8 kar és 13 egyetemi szervezet képviselői válaszoltak a hallgatók kérdéseire.

Nemzetközi hallgatók félévnyitó ünnepsége

Nemzetközi hallgatók félévnyitó ünnepsége

0

/

0

0

/

0