Az ELTE az Educatio Kiállításon

Az ELTE az Educatio Kiállításon
01/22 - 01/24

2015. január 22. - 2015. január 24.

SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)

01/22 - 01/24

2015. január 22. - 2015. január 24.

SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)


Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2015. január 22–24. között 15. alkalommal rendezi meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A kiállításon a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények és oktatással foglalkozó kutatóintézetek is bemutatják kínálatukat. A felvételiző diákok mellett az iskolák tanárait és vezetőit is színvonalas szakmai programmal és előadásokkal várják.

Az ELTE örömmel várja standjához (F25 – a Színpad mellett) mindazokat, akik érdeklődnek egy nyitott, a minőség iránt elkötelezett és nemzetközileg is elismert intézmény képzései (Állam- és Jogtudományi Kar, Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, Bölcsészettudományi Kar, Informatikai Kar, Pedagógiai és Pszichológiai Kar, Tanító- és Óvóképző Kar, Társadalomtudományi Kar, Természettudományi Kar) és mindennapjai iránt. 2015. január 23-án, pénteken 14 órakor a Színpadon adunk választ a kérdésre: „Miért az ELTE?”. Az ELTE-n vezető kutatók, sikeres vállalkozók, művészek, sportoló példaképek és intézményünk jelenleg is meghatározó professzorai töltötték egyetemi éveiket. Kik ők, mivel foglalkoznak, hogyan lettek sikeresek, milyenek voltak egyetemistaként? Vendégeink: Mezey Barna, Egyetemünk rektora; Faludi Viktória, tanácsadó szakpszichológus, sportkonzultáns, a PPK alumnusa; Pallai Károly Sándor irodalmár, a BTK alumnusa és Papp Péter, a Kancellár.hu Zrt. elnöke, az IK alumnusa. A beszélgetést Fábri György kommunikációs főigazgató vezeti.

Közép-Európa legnagyobb oktatási kiállítása nemcsak az idén felvételiző diákoknak szól, hanem a másoddiploma vagy mesterképzés előtt álló hallgatók számára is szolgálhat hasznos információkkal. A SYMA Központban a látogatók egy időben és egy helyen találkozhatnak az ELTE képviselőivel, érdeklődhetnek a felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről, a kulturális és sportolási lehetőségekről. A továbbtanulásra készülő középiskolások „gyakorló” egyetemistáktól kaphatnak választ kérdéseikre. A kiállítás minden látogató számára ingyenes.

Egyetemünk standját tavaly közel tízezren keresték fel, erről bővebben itt olvashat.

Időpont:
2015. január 22–24.
Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)

Educatio