Az ELTE az Educatio Kiállításon

Az ELTE az Educatio Kiállításon
01/16 - 01/18

2014. január 16. - 2014. január 18.

Papp László Budapest Sportaréna (1143 Budapest, Stefánia út 2.)

01/16 - 01/18

2014. január 16. - 2014. január 18.

Papp László Budapest Sportaréna (1143 Budapest, Stefánia út 2.)


Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2014. január 16–18. között 14. alkalommal rendezi meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A kiállításon a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, külföldi egyetemek, nyelviskolák és oktatással foglalkozó kutatóintézetek mutatják be kínálatukat. A felvételiző diákok mellett az iskolák tanárait és vezetőit is színvonalas szakmai programmal és előadásokkal várják.

Az ELTE örömmel várja standjához (F105 – a Nagyszínpad mellett) mindazokat, akik érdeklődnek egy nyitott, a minőség iránt elkötelezett és nemzetközileg is elismert intézmény képzései, Karai (Állam- és Jogtudományi Kar, Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, Bölcsészettudományi Kar, Informatikai Kar, Pedagógiai és Pszichológiai Kar, Tanító- és Óvóképző Kar, Társadalomtudományi Kar, Természettudományi Kar) és mindennapjai iránt. 2014. január 18-án, szombaton 12 órakor Fábri György, az Egyetem közkapcsolati és kommunikációs rektorhelyettese tart interaktív előadást „Miért az ELTE?” címmel a Nagyszínpadon.

Közép-Európa legnagyobb oktatási kiállítása nemcsak az idén felvételiző diákoknak szól, hanem a másoddiploma vagy mesterképzés előtt álló hallgatók számára is szolgálhat hasznos információkkal – a rendezvény első napján a mesterképzéseké a főszerep. A Papp László Budapest Sportarénában a látogatók egy időben és egy helyen találkozhatnak az ELTE képviselőivel, érdeklődhetnek a felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről, a kulturális és sportolási lehetőségekről. A továbbtanulásra készülő középiskolások „gyakorló” egyetemistáktól kaphatnak választ kérdéseikre. A kiállítás minden látogató számára ingyenes.

Az Educatio Kiállításon való részvétel mellett az ELTE összes kara 2014. január 24-én tart nyílt napot (részletek itt). A kari nyílt napok után pedig az ELTE egyedülálló rendezvényt szervez 2014. február 1-jén. A Lágymányosi Campuson intézményünk nyolc kara, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a Hallgatói Szolgáltató- és Karrierközpont, illetve az ELTE civil csoportjai mutatják be intézményünket az első alkalommal megrendezett interaktív ELTEfeszten.

Időpont: 2014. január 16–18. 09:00–17:00
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna (1143 Budapest, Stefánia út 2.)

Educatio