ELTEfeszt – Minden, ami ELTE

ELTEfeszt – Minden, ami ELTE
02/01

2014. február 01.

ELTE Lágymányosi Campus, Gömbaula (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A)

02/01

2014. február 01. -

ELTE Lágymányosi Campus, Gömbaula (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A)


Több mint kétszáz program, interaktív workshopok, színház és koncertek, civil szervezetek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái: az Eötvös Loránd Tudományegyetem Lágymányosi Campusa 2014. február 1-jén színes forgataggá változik. Vár az ELTEfeszt!

Az ELTEfeszt programjai

ÁJK

BGGyK

BTK

IK

PPK

TÓK

TáTK

TTK

TKK

Nemzetközi programok

Harmónia terem

Mogyoródi terem (Karrierközpont)

Kiegészítő programok (Északi Tömb)

Kiegészítő programok (Déli Tömb)

Egész napos programok

Regisztráció a Gömbaulában reggel 8:00 órától, 14 standnál:
ÁJK, BGGyK, BTK, IK, PPK, TÓK, TáTK, TTK, TKK, valamint
EHÖK+ELTEOnline, Egyetemi Könyvtár, ELTE „Eötvös” Művészeti Együttes (Bartók Béla Énekkar, Egyetemi Koncertzenekar, Néptáncegyüttes), ELTE SE (ELTE Sport Kft.), ELTE Karrierközpot+Alumni.

 
Ülj be kiváló professzoraink szemináriumaira, pillants bele látványos kísérletekbe, vegyél részt civil programjainkon, tájékozódj személyesen az ELTE-s mindennapokról és a legfontosabb felvételi információkról! Vegyél részt nyereményjátékunkon: készülj egy új táblagéppel és ELTE-s csomagokkal az érettségire!

Az első alkalommal megrendezett fesztivál több mint egy hagyományos nyílt nap: az izgalmas programon intézményünk összes kara bemutatkozik – nem mindennapi formában. A rendezvény célja, hogy bemutassa, miként működik egy nyitott, európai intézmény. Kiváló professzoraink előadásai mellett külön standon tájékoztatjuk az érdeklődőket hallgatói szolgáltatásainkról, de koncertek és sportprogramok is szerepelnek a programban. A rendezvényen kiemelkedő kutatóink tartanak angol nyelvű, ismeretterjesztő előadásokat, de leendő hallgatóink megismerkedhetnek azokkal a lehetőségekkel is, amelyeket 450 nemzetközi partneregyetemünk nyújt az ELTE-s diákoknak.

Az egész napos rendezvényen szakkollégiumaink, hallgatói önkormányzatunk, illetve egyetemünk civil csoportjai mutatják be az ELTE kutatási, innovációs, kulturális- és sportkínálatát, illetve élénk közösségi életét. A szakmai előadások mellett számos workshop és interaktív műhely is várja majd a látogatókat. Az ELTEfeszten lesz drámapedagógiai műhely és vitaklub, de az is kiderül, milyen pszichológiai kapcsolatban vagyunk kedvenc helyeinkkel. Az érdeklődők bekukkanthatnak laborjainkba, de körülnézhetnek a Planetáriumban és Ásványtárban is. Lesz táncház, beavató színház és pályaválasztási tanácsadás, de modellezik az ENSZ működését is.

Az Egyetem teljes képzési palettáját felvonultatva számítunk a BA/BSc szintre felvételizőkre, az MA/MSc szinten továbbtanulókra, az ELTE tanárképzése iránt érdeklődőkre, a másod-, harmaddiplomás és a szakirányú továbbképzés iránt tájékozódó felnőttekre, szülőkre és pedagógusokra, valamint a doktori képzések iránt érdeklődőkre – mindazokra, akik szeretnének megismerkedni intézményünk mindennapjaival.

A rendezvény minden programja ingyenes.
Csatlakozz a Facebookon!

Programfüzet

Időpont: 2014. február 1. 9:00–18:00 (regisztráció 8:00-tól folyamatosan a Gömbaulában)
Helyszín: ELTE Lágymányosi Campus (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A, 1/C)