Felvételizőknek

Az ELTE az Educatio Kiállításon (2014. január 16–18.), a kari nyílt napokon (2014. január 24.) és az első alkalommal, a Lágymányosi Campuson rendezett interaktív fesztiválon (2014. február 1.) is népszerűsíti színes oktatási és kutatási kínálatát.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2014. január 16–18. között 14. alkalommal rendezi meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem ismét várja standjához mindazokat, akik érdeklődnek egy nyitott, a minőség iránt elkötelezett és nemzetközileg is elismert intézmény képzései (Állam- és Jogtudományi Kar, Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, Bölcsészettudományi Kar, Informatikai Kar, Pedagógiai és Pszichológiai Kar, Tanító- és Óvóképző Kar, Társadalomtudományi Kar, Természettudományi Kar) és mindennapjai iránt.

2014. január 24-én az Egyetem Karai nyílt napokon várják a felvételizőket. A rendezvényeken a jelentkezők megismerkedhetnek a karok képzési kínálatával, részt vehetnek mintaórákon és izgalmas előadásokon, illetve találkozhatnak a karok vezetőivel, oktatóival és hallgatóival is. A részletes programokat és helyszíneket január folyamán tesszük közzé.

Az ELTE egyedülálló rendezvényt szervez 2014. február 1-jén: a Lágymányosi Campuson intézményünk nyolc kara, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a Hallgatói Szolgáltató- és Karrierközpont, illetve az ELTE civil és öntevékeny csoportjai mutatják be az Eötvös Loránd Tudományegyetem oktatási, kutatási, innovációs, illetve kulturális- és sportkínálatát az ELTEfeszten.

Az egyetemünket bemutató friss kiadványt itt találja. Örömmel várjuk 2014-es rendezvényeinken!

2013.12.19.