Gábor Dénes-díj 2017

2017.08.08.
Gábor Dénes-díj 2017
Az innováció területén kiemelkedő eredményt elért kutatók, innovátorok, egyetemi oktatók elismerésére alapított Gábor Dénes-díjra 2017. október 10-ig terjeszthetők fel a szakemberek.

A NOVOFER Alapítvány 29. alkalommal hirdeti meg a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását, mely az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő szakemberek erkölcsi elismerését célozza.

A díjra az, a jelenleg is tevékeny, az innovációt aktívan művelő, Magyarországon élő, magyar állampolgárságú, valamint a határainkon túl élő, magyar nemzetiségű, magyarul tudó, kreatív, innovatív szellemű kutató, fejlesztő, feltaláló, egyetemi vagy főiskolai oktató, műszaki-gazdasági vezető, vállalkozó jelölhető, aki a gazdasági vagy tudományos élet bármely szakterületén a felterjesztő megítélése szerint kiemelkedő tudományos, kutatási-fejlesztési tevékenységet folytat; az elmúlt 5 évben bevezetett, konkrét tudományos és/vagy műszaki-szellemi alkotást hozott létre; innovatív tevékenységével hozzájárult a környezeti értékek megőrzéséhez, a fenntartható fejlődéshez.

Az eredményhirdetést és díjátadást 2017 decemberében tartják.

Részletes felhívás