Gitárest éjszakai sétával

Gitárest éjszakai sétával
07/12

2018. július 12. 19:00

ELTE Füvészkert (1083 Budapest, Illés u. 25.)

07/12

2018. július 12. 19:00 -

ELTE Füvészkert (1083 Budapest, Illés u. 25.)


Az ELTE Füvészkert kiemelkedő nyári eseménye immár ötödik éve a nemzetközi gitárest, melyre mindig izgalmas hangzásvilágú előadókat hívnak meg. Az est különlegességét fokozza, hogy az eseménynek a csaknem 250 éves, különleges virágokkal és fákkal körülölelt Füvészkert mesés környezete ad otthont. 

Az est idei vendége Gottfried Gfrerer, az egyik legjobb slidegitáros Európában. Jellegzetes játéka ötvözi a tradicionális és a virtuóz elemeket, az amerikai és európai zenét, a klasszikus hangzásokat és a modern trendeket.

Amikor Gfrerer éppen nem új dalokat ír, saját rezonátor gitárjait készíti. Jelenleg negyedik albumán dolgozik. Egyéni hangzásvilága által, melyet “Gferer hangzásnak” is hívnak a zenei életben, sikereket ért el mind hazájában, Ausztriában, mind pedig külföldön. A London Music Schoolban is tanít. Dalai széles spektrumot ölelnek át, összetéveszthetetlen, egyéni játékával különleges egészet alkotnak, melyet minden zeneszeretőnek hallania kell.

A koncertre a nyári pompájában tündöklő Füvészkertben kerül sor, melyet az előadás után Orlóci László, a kert igazgatója mutat be exkluzív séta keretében.

Jegyárak: elővételben 3000 Ft, a koncert napján a helyszínen 3500 Ft.
Lehetőség van ún. pártolói jegyek megvásárlására is, ennek díja 5000 Ft. A pártolói jegy megváltója a Füvészkert működését támogatja, ill. névre szóló helyfoglalásra is jogosult.

Jegyvásárlás:
online: https://tixa.hu/fuveszkert
személyesen a Füvészkert jegypénztárában (1083 Budapest, Illés u. 25.)

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Füvészkert legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.fuveszkert.org honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a rendezőség az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdése csúszik. A Füvészkert fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja július 14. 19:00. Amennyiben rossz idő miatt az előadás az 45 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő. Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyek a Füvészkert jegypénztárában a hivatalos nyitvatartási időben visszaválthatók.