II. JÖSz Nyári Egyetem

II. JÖSz Nyári Egyetem
08/12 - 08/14

2019. augusztus 12. - 2019. augusztus 14.

Forster Vadászkastély (2347 Bugyi, Rádai út 01601/14)

08/12 - 08/14

2019. augusztus 12. - 2019. augusztus 14.

Forster Vadászkastély (2347 Bugyi, Rádai út 01601/14)


A Joghallgatók Önképző Szervezete idén augusztusban már háromnapos programsorozattal, vidéki környezetben várja minden karról a társadalomtudományok és a közélet kérdései iránt érdeklődő egyetemistákat nyári táborába.

A szakmai előadások, műhelybeszélgetések és közéleti viták mellett idén is pezsgő művelődési programok és esti bulik színesítik a palettát. Idén ráadásul kötetlenebb légkörben, a festői szépségű Forster Vadászkastélyban kerülnek terítékre a jog határterületeit érintő, innovatív témák, és bemutatkozik az ELTE ÁJK legfiatalabb hallgatói szervezete, a JÖSz is.

A rendezvény idei húzónevei között szerepel többek között Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa, akivel az oktatási reformról lehet majd beszélgetni, Bárándy Péter ügyvéd, korábbi igazságügyminiszter a legnagyobb magyar büntetőügyek világába kalauzol el, Ferencz Orsolya, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrkutatásért felelős miniszteri biztosa Sárhegyi Istvánnal, a Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda munkatársával folytat majd eszmecserét az innováció és űrkutatás témájában. Szó lesz a felsoroltak mellett az Európai Unióról, annak jövőjéről, az adatvédelemről, aktuális magyar társadalmi, gazdasági és politikai kérdésekről, de még a Facebookról is.

A rendezvény nem csak joghallgatók számára nyitott, várnak minden érdeklődőt valamennyi egyetemi karról.

Programajánló
Regisztráció
További információk, jelentkezés