Karrier 4.0

2021.01.12.
Karrier 4.0

Kiknek szól ez a kurzus?

Mindenkinek, akit foglalkoztat az életpályája, akinek kérdései vannak, hogy jó helyen van-e, merre léphetne tovább. Aki szeretne felkészülni az álláskeresésre, az állásinterjúra.

Miről szól ez a kurzus?

A kurzuson megismerkedünk a karrier- és életpálya tervezés alapjaival. Bővítjük munkaerőpiaci ismereteinket, megismerkedünk az ipar 4.0 által megváltozott munkaerőpiaci kihívásokkal. Ennek kapcsán körbejárjuk az új kiválasztási, toborzási trendeket és platformokat. Átvesszük a jó önéletrajz és motivációs levél alapjait és az állásinterjúra való felkészülés sarokpontjait. A kurzus végén foglalkozunk a sikeres beilleszkedéssel és a munkahelyi kihívásokkal is.

A kurzus végén:

  • ismerni fogja karrier- és életpálya építés alapjait
  • áttekintést kap a saját életpályájáról
  • képes lesz a saját karrier- és életpályájának megtervezésére
  • rendelkezni fog egy önéletrajzzal és motivációs levéllel
  • tippeket kap arra, hogyan tud sikeresen beilleszkedni
  • képes lesz a munkaerőpiaci jövőjének tervezésére

A kurzus moduljait az alábbiakban tekintheti meg: https://mooc.elte.hu/courses/2604/modules

A kurzus oktatói

Kérdés esetén az elérhetőségeinken keressenek bátran!

Indulás dátuma és jelentkezés

2021. január 18.

A következő linkeken lehet jelentkezni a kurzusra:

https://mooc.elte.hu/register (az E3FCLE kód megadásával - azok számára, akiknek még nincs felhasználói fiókjuk a www.mooc.elte.hu oldalon)
https://mooc.elte.hu/enroll/E3FCLE (azok számára, akik már rendelkeznek felhasználói fiókkal a www.mooc.elte.hu oldalon)
https://mooc.elte.hu (Akik már regisztráltak a kurzusra, innen is be tudnak lépni az e-mail-cím helyett a regisztrációkor megadott felhasználónév megadásával. FONTOS: Javasoljuk, hogy a belépést követően adja meg az e-mail-címét  (Fiók/Beállítások/+E-mail menüpont), hogy elfelejtett jelszó esetén emlékeztetőt kaphasson. Ha nem állít be a fiókjához e-mail-címet, kérjük, jegyezze meg a kurzushoz tartozó felhasználónevét és jelszavát, mert elfelejtett jelszó esetén nem lehetséges új jelszó küldése e-mail-cím hiányában.)