Szponzoraink

Oldalunkat az ELTE Alumni Szervezet munkáját segítő céges, illetve intézményi szponzoroknak szenteljük. Mindazoknak, akik az ELTE Alumni életének fejlesztéséhez akár anyagaikkal, akár árelőnnyel, kedvezőbb feltételekkel, gyors segítséggel stb. már hozzájárultak, hozzájárulnak, vagy hozzá fognak járulni a jövőben.

Többségében ELTE közeli cégekről van szó, de minden támogatást nyújtó céget és intézményt örömmel publikálunk, sőt ide sorolhatók a közösség-építési törekvéseket finanszírozó pályázatokat kiíró alapítványok is. 

Továbbra is nyitottak vagyunk a céges és intézményi szponzorációk felé. Aki változatos törekvéseinket - pl. rendszeres tudásmegosztási rendezvényeinket, kulturális eseményeinket, sport programjainkat, vagy az új, korszerű, többnyelvű Alumni Hálózat menedzsment rendszerünk közelgő indítását - támogatni szeretné, annak várjuk jelentkezését az  almamater@alumni.elte.hu e-mail címen.

Jó akarok lenni mindenkihez. Átlépni önmagamon, átlépni önzésemen! Kinyílni, szeretni, élni! Nem hős akarok lenni, hanem jó.
- Pilinszky János

Támogatásukat, bizalmukat előre és utólag is köszönjük!

                                                                          

 

WebDream

 

 

    

Honlapmenedzser 

 

Az Alumni Szervezet törekvéseit támogató ELTE Alumni Alapítvány online befizetési portálját 200.000 forint helyett 50.000 forintból készítették el és állják folyamatosan az üzemeltetés költségeit.   

Hatékonyan, sürgős esetben rugalmasan alkalmazkodva akár azonnal is segítik az ELTE Alumni egyik közösségi oldalát, illetve annak híreit és eseményeit láthabbá tenni. 

                                                            

 

Béres Alapítvány

 

 

 

CMS

A kezdetektől hisznek az Alumni ügyben és konkrétan 150e Ft-tal is segítették áthidalni a nehézségeket.    Támogatják az ELTE Alumni törekvéseit, konkrétan 300e Ft-tal segítették áthidalni a nehézségeket.             
                     

 

 

NEA

   
A NEA pályázatok nagy mértékben hozzájárultak az alapítvány működtetéséhez, az Alumni programok fényének emeléséhez, megörökítéséhez.    

 

Az ELTE Alumni Szervezet számára biztosított intézményi támogatásokat ezúton köszönjük azoknak is, akikről esetleg nincs is tudomásunk, és ezért még nem kerültek fel erre az oldalra. Ha tud ilyenről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot – akár e-mailben, akár postai címünkön – hogy pótolhassuk! 

A személyes támogatásokról, támogatási módokról és lehetőségekről további részleteket itt olvashat.

 

2019.01.15.