Teljes körű munkatársi felmérés indul

2017.11.30.
Teljes körű munkatársi felmérés indul
2017. december 5. és 17. között az Egyetem első alkalommal méri fel a munkatársi igényeket, elégedettséget. A részvétel önkéntes, a kitöltők anonimitása garantált.

Az ELTE 2016-ban létrehozta és működteti az oktatási-képzési, valamint oktatástámogatási tevékenységek, folyamatok minőségének, továbbá a hallgatóknak nyújtott szolgáltatások színvonalának mérésére, értékelésére és folyamatos fejlesztésére szolgáló rendszerét. Ennek egyik eleme a teljes körű munkatársi felmérés az egyetemi és kari vezetők, az oktató és kutató, továbbá az oktatást-kutatást támogató alkalmazottak körében.

A vizsgálat eredménye a szervezetben végrehajtandó fejlesztési prioritások kijelölését, a szervezet- és minőségfejlesztési munka támogatását szolgálja.

Aki a vizsgálatba bekapcsolódik, kétféle kérdőívet tölthet ki: az egyik kérdőív a munkatársi igényeket és elégedettséget vizsgálja, míg a másik kérdőív az egyetemi szolgáltatásokkal kapcsolatban gyűjt visszajelzéseket.

A felmérésben való részvételt az Egyetem elektronikus és papíralapú kitöltési módon is lehetővé teszi. A kérdőíveket az egyetemi nyilvántartásban regisztrált e-mail címmel rendelkező munkatársak 2017. december 5-én elektronikus levélben kapják meg. Aki a papíralapú kitöltést választja, a kérdőíveket az alábbi helyszíneken veheti át: Budapesten, az ELTE Rektori Kabinet Minőségügyi Irodában (Szerb utca 21-23.), Szombathelyen, a Savaria Campus Irodában (Károlyi Gáspár tér 4.). A kitöltött kérdőíveket gyűjtődobozokba helyezheti: Budapesten, az ELTE Rektori Kabinet Szerb utcai portáján, Szombathelyen az Egyetem Károlyi Gáspár téri (A) épületének postázójában.

A kérdőívek kitöltése önkéntes, a kérdőívező rendszer a kitöltő személyének beazonosítását nem teszi lehetővé.
A kérdőívek kitöltésére 2017. december 17-ig van lehetőség.

Az ELTE Rektori Kabinet Minőségügyi Irodája előre is köszöni, ha a kérdések megválaszolásával hozzájárul az Egyetem minőségfejlesztési tevékenységéhez.