Újra ELTEfeszt!

Újra ELTEfeszt!
10/10

2014. október 10.

ELTE Lágymányosi Campus (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A)

10/10

2014. október 10. -

ELTE Lágymányosi Campus (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A)


Több mint száz program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái: az Eötvös Loránd Tudományegyetem Lágymányosi Campusa ősszel is színes forgataggá változik. 2014. október 10-én vár az ELTEfeszt!

Ülj be kiváló professzoraink szemináriumaira, pillants bele látványos kísérletekbe, vegyél részt civil programjainkon, tájékozódj személyesen az ELTE-s mindennapokról és a legfontosabb felvételi információkról! Vegyél részt nyereményjátékunkon: készülj ELTE-s csomagokkal az érettségire!

Az összegyetemi nyílt napon az Eötvös Loránd Tudományegyetem összes kara bemutatkozik, a látogatók központi standokon, első kézből juthatnak információkhoz. Az érdeklődőket interaktív órák és előadások várják, illetve tájékozódhatnak az Egyetemen elérhető nemzetközi kapcsolatokról, valamint a sport- és nyelvtanulási lehetőségekről is. Lesz táncház és beavató színház is.

Az egész napos program során a résztvevőkkel modellezik az ENSZ működését, kiderül, hogy milyen a jó XXI. századi iskola, hogy működött egy római település, vagy miért szeretik a kamaszok a játszótereket. Szó lesz kutyákról, lovakról, baglyokról és pacsirtákról, a leendő hallgatók bekukkanthatnak a start-upok világába is. Az egyetem kiváló professzorai mintaszemináriumokat tartanak, valamint látványos kísérletekkel is várják a leendő diákokat. Az érdeklődők megismerkedhetnek az ELTE érzékenyítő projektjeivel és civil kezdeményezéseivel is, lesz ingyenes pályaválasztási tanácsadás is. 

Az interaktív pályaválasztó napon délelőtt 10 és este 6 óra között várják a leendő felvételizőket, szüleiket és a pedagógusokat. A fesztivált nyereményjáték is kíséri, a diákok részére szervezők igazolást állítanak ki. Az esemény nemcsak az előző tanévben 2500 érdeklődőt vonzó első ELTEfeszt, hanem az Egyetem által évek óta sikerrel megrendezett országos Pályaválasztási Nap folytatása is.

Kövesd az eseményt a Facebookon is!

Déli tömb, földszint

Északi tömb, -1. emelet

Északi tömb, földszint

Északi tömb, 1. emelet

 
Mi történt az I. ELTEfeszten?


Időpont: 2014. október 10. 10:00–18:00 (regisztráció 9:00-tól a Gömbaulában)
Helyszín: ELTE Lágymányosi Campus (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A)

Bővebben a múltkori ELTEfesztről: Ilyenek voltunk tavasszal – (kisfilmek, fotók, beszámolók)