V. Trefort-kerti Bölcsész Tanári Konferencia

V. Trefort-kerti Bölcsész Tanári Konferencia
04/04

2017. április 04. 14:00 - 19:00

ELTE BTK (1088 Budapest, Múzeum krt. 4.)

04/04

2017. április 04. 14:00 - 19:00

ELTE BTK (1088 Budapest, Múzeum krt. 4.)


Az ELTE Bölcsészettudományi Kar Szakmódszertani Központja ötödik alkalommal rendezi meg pedagógusoknak, kutatóknak és hallgatóknak szóló tudományos konferenciáját.

A résztvevők a szakterületi szekciók során előadásokat hallgathatnak meg többek között a tanóratervezés, a nyelvtanítás módszertana, a digitális anyagok felhasználása és a kompetenciafejlesztés témaköréből, valamint interaktív műhelyekbe is bekapcsolódhatnak.

Mivel az 5 órás regisztrált szakmai továbbképzésen való részvétel a 120 órás kötelező továbbképzésbe beszámítható, a bölcsész és az ének-zene szakos tanári diplomával rendelkező résztvevőknek igazolást adnak, ha jelentkezéskor a Megjegyzés rovatban előre jelzik kérésüket. A szakmai továbbképzés címe: Bölcsész tanárok szakpedagógiai továbbképzése. Az igazoláshoz 14 óráig szükséges regisztrálni a konferencia helyszínén, az igazolásokat 18 órától az információs asztalnál személyesen lehet átvenni.

A konferencián előzetes regisztráció szükséges. A megfelelő terem biztosításához a szervezők kérik jelentkezéskor megadni a választott szakterületi szekció, interaktív műhely nevét is.

Jelentkezés

Meghívó és részletes program