Hallgatói pénzügyek

Hallgatói pénzügyek

Hallgatói pénzügyek

HALLGATÓI BEFIZETÉSEK

A befizetések módjáról hallgatóink a Q-téren tájékozódhatnak.

1. Utalás gyűjtőszámlára:

Az átutalást Ön bármikor elindíthatja, azonban ez az összeg Neptun gyűjtőegyenlegére csak néhány nap múlva érkezik meg, ha az átutalás során helyesen adta meg Neptun-kódját a közleményben. Az Egyetem gyűjtőszámlájára indított banki átutalás nem jelenti a tartozás teljesítését! A tartozás kiegyenlítésének továbbra is feltétele, hogy a lejárat napján a hallgató gyűjtőegyenlegén rendelkezésre álljon a tartozás kiegyenlítéséhez szükséges összeg.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a késedelmes teljesítés esetén ezután is késedelmi díj fizetési kötelezettség keletkezik. Figyelmükbe ajánljuk a bankkártyás befizetés (Simple Pay) használatát a Neptunban történő kiírások teljesítésére, amellyel a tartozásokat azonnal rendezni tudja. Bővebb tájékoztatást itt, az 1.8-1.11-es menüpontban talál.

2. Utalás főszámlára:

Az utalások átfutási ideje legalább két munkanap, ezért javasoljuk a teljesítés során erre figyelemmel lenni. A helyes utalással kapcsolatosan a Q-téren tud tájékozódni.

3. Hallgatói visszautalás Neptunból:

A Neptunból indítható a hallgató által, részleteket itt talál az 1.20. pontban.

HALLGATÓI KIFIZETÉSEK

Az ösztöndíjak kifizetésének menete nem változik, a jogosult hallgatók részére minden hónap 10-ig indítja Egyetemünk az utalást.