ELTE-s hallgatóknak

ELTE-s hallgatók részvétele a Kárpát-medencei Nyári Egyetemen

2021.06.22.
ELTE-s hallgatók részvétele a Kárpát-medencei Nyári Egyetemen

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem legfontosabb társadalmi küldetései között tartja számon, hogy a Kárpát-medence magyar felsőoktatását összetartsa, és találkozási lehetőséget biztosítson a régió magyar ajkú egyetemi hallgatói számára. A Kárpát-medencei Nyári Egyetem program lehetőséget kíván biztosítani, hogy a hazánk határain kívül élő magyar ajkú egyetemisták az anyaországban anyanyelvükön képezhessék tovább magukat, szaktárgyuk egy-egy speciális területén.

A koronavírus-járvány okozta körülmények okán az ELTE vezetése úgy döntött, hogy a rendezvényt 2021-ben ONLINE formában rendezi meg.

Az idei évben lehetőség nyílik az ELTE-n tanuló hallgatóknak, hogy részt vegyenek a Kárpát-medencei Nyári Egyetemen és meghallgathassák hallgatótársaik előadásait. Az ELTE-s hallgatók részt vehetnek a már hagyománnyá vált Kárpát-medencei Szakkollégiumi Konferencia különböző témájú előadásain (2021. július 7-9.), valamint lehetőségük nyílik a szombati (2021. július 10.) ELTE KMNYE Hallgatói Konferencia megtekintésére is.

Bővebb információ az idei Szakkollégiumi konferencia programjairól ITT érhető el.

Jelentkezni a programokra EZEN jelentkezési felület kitöltésével lehetséges.

IDŐPONT:

Kárpát-medencei Szakkollégiumi Konferencia: 2021. július 7-9.

ELTE KMNYE Hallgatói Konferencia: 2021. július 10.

Jelentkezési határidő: 2021. június 30. éjfél (CET)