KMNYE 2018 - JELENTKEZÉS

Jelentkezési lap a pályázat benyújtásához:

Ez az űrlap az ELTE Kárpát-medencei Nyári Egyetem 2018 rendezvényre az online pályázati felület. Amennyiben pályázni szeretne a nyári egyetemen való részvételre, kérjük, (1) töltse ki a pályázati lapot és (2) emailben küldje el a szükséges mellékleteket a nyariegyetem@inf.elte.hu emailcímre. 

Felhívjuk figyelmét, hogy pályázata csak akkor érvényes, ha kitöltötte az online pályázati lapot és emailben is elküldte a szükséges mellékleteket.

Figyelem! A pályázat egyszer nyújtható be és a benyújtott pályázat nem módosítható. Pályázás határideje: 2018. május 21., éjfél (CET)

SZEMÉLYES ADATOK:

RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK:

Amennyiben első évfolyamon tanul, s ennek megfelelően nincs utolsó előtti szemeszterről átlaga, akkor kérjük, hogy egy "-" jelet tegyen a kitöltendő négyzetbe.

A NYÁRI EGYETEMEN ENNEK A SZEKCIÓNAK A SZAKMAI PROGRAMJÁN SZERETNÉK RÉSZT VENNI*: 

(Kérjük, hogy kattintson a jobb oldalon található lefelé mutató nyílra, és a legördülő listából válassza ki azt a szekciót, amelyiken részt szeretne venni.)

Korábban részt vett az ELTE Kárpát-medencei Magyar Nyári Egyetem programjain?

ELŐADÁS- ÉS POSZTERFELHÍVÁS

Az ELTE a nyári egyetemi programok részeként idén újra lehetőséget nyújt arra is a résztvevőknek, hogy a vállalkozó kedvűek egy általuk választott tudományos témában (például jól sikerült félévi dolgozatuk témájából vagy szakdolgozati témájukról) előadást vagy posztert mutathassanak be a szombati napon a nyári egyetemi hallgatóság előtt. Célunk, hogy megismerjük egymás szakmai érdeklődési körét és beszélgessünk róla.  A legjobban sikerült posztereket és előadásokat díjazzuk és közzétesszük a nyári egyetem honlapján is.

Az előadás időtartama 15 perc; az előadó hallgatókat kérjük, lehetőleg diasort (PowerPoint vagy PDF) vetítsenek az előadáshoz.
Az e-poszter bemutatása 10 perc, melyet kötetlen beszélgetés követ. A poszter terjedelme egy oldal. A hallgató kutatási témáját mutatja be, képekkel, ábrákkal és kevés szöveggel illusztrálva.
 

Szeretnék jelentkezni a nyári egyetem által meghirdetett előadás- és poszterfelhívás pályázatára:

IGEN válasz esetén kérjük jelezze, hogy milyen formában szeretne részt venni a programon:

Kérjük, hogy adja meg a kutatási témája pontos címét.

Amennyiben pályázik a szombati előadás- és poszterszekcióra, akkor a csatolandó mellékletek mellett kérjük, hogy ne felejtse elküldeni a felhívásban közzétett szempontrendszer alapján összeállított témaleírását is nyariegyetem@inf.elte.hu e-mail címre.

EGYÉB ADATOK:

1. Étkezés:

Vegetariánus

Ételallergia

2. Akadálymentesítés (mozgáskorlátozottak részére a helyszínek könnyített megközelítése)

Igényel-e akadálymentes megközelítést?

CSATOLANDÓ MELLÉKLETEK:

A mellékleteket, kérjük, emailben küldjék el a nyariegyetem@inf.elte.hu  email-címre.

E-mailemhez csatoltam az utolsó két félév tanulmányi eredményeit igazoló leckekönyvmásolatot*

E-mailemhez csatoltam a motivációs levelemet.*

E-mailemhez csatoltam az önéletrajzomat.*

E-mailemhez csatoltam a témaleírásom (CSAK AKKOR, ha jelentkezik a szombati előadásszekcióra)

Csatolható melléklet (nem kötelező) - bármilyen további dokumentum, amely a tanulmányi teljesítményéhez kapcsolódik (pl. tanári ajánlás, TDK-oklevél)

NYILATKOZATOK:

A nyári egyetemen való részvételemmel beleegyezem, hogy a nyári egyetemen készült fotókat és videókat az egyetem felhasználhassa.*

Hozzájárulok ahhoz, hogy pályázatom pozitív elbírálása esetén a nevemet és az email címemet a többi résztvevő számára megismerhetővé tegyék.*

Kérjük, hogy olyan email-címet adjon meg, amelyet minden nap néz.