ELTE Egészség- és Sportnap

ELTE Egészség- és Sportnap

 

Kedves Oktatók! Kedves Munkatársak!

Szeptember 21-én – hagyományteremtő szándékkal – az irodák és az előadótermek falain kívülre invitáljuk Önöket: idén először szervezünk Egészség- és Sportnapot az Egyetem minden dolgozójának az ELTE Sport Kft. közreműködésével.

Kötetlen és szervezett szabadtéri játékokkal, ügyességi, kreatív, csapat- vagy egyéni sportprogramokkal várjuk Önöket az ELTE Mérnök utcai sporttelepén szeptember 21-én megrendezendő, egész napos eseményen.

Az ELTE minden dolgozóját várjuk, oktatókat és kutatókat minden karról, pedagógusokat a köznevelési gyakorlóintézményeinkből. A rendezvény különlegessége, hogy meghirdetjük az ELTE Egészség és Sportnap legsportosabb szervezeti egysége címet, amelyet a résztvevői létszám és a sportaktivitás/eredmények alapján lehet kivívni.

A részletes programról, az előadásokról, a helyszínekről, valamint a versenyekre történő regisztrációról bővebb információt a fenti menüpontokban találnak.

Arra bátorítjuk Önöket, hogy próbáljanak ki minél több játékot, látogassanak meg minél több standot, és nevezzenek minél több versenyszámba – nemcsak azért, mert a legügyesebbek értékes díjazásban részesülnek, hanem azért –, hogy ezzel is egy lépést tegyünk az egészségesebb életmód felé. Találkozunk a pályán!

Budapest, 2017. szeptember 7.

Dr. Borhy László
rektor
dr. Scheuer Gyula
kancellár
2017.09.04.