2016. évi DPR felmérés nyereményjátékának nyertesei

2016.07.01.
2016. évi DPR felmérés nyereményjátékának nyertesei
Az ELTE DPR hallgatói motivációs vizsgálat és az 1-3-5 éve végzetteknek szóló felmérés kérdőíveit kitöltő, a nyereményjátékra regisztráló válaszadók között 3 darab ajándék került kisorsolásra 2016. június 30-án. 

Az 1. díjat, 1 db Amazon Kindle 6 e-book olvasót Kiss Brigitta, frissdiplomás jogász nyerte. Brigitta a kitöltési időszakban éppen záróvizsgáira tanult, így akkor még a hallgatóknak szóló motivációs kérdőívet töltötte ki.  A nyeremény átvételekor a diplomaosztó ünnepségre készült, augusztusban pedig már dolgozni kezd a PricewaterhouseCoopers pályakezdő adótanácsadójaként. Már tanulmányai mellett is adójogi gyakornokként tevékenykedett, a jövőben pedig elképzelhetőnek tartja azt is, hogy adójogi szakjogász képzésen tanuljon tovább, valamint szívesen dolgozna a későbbiekben adójogi ügyvédi irodában is.

A 2. díjat, 1 db Amazon Kindle 6 e-book olvasót Godzsákné Unger Aliz, elsőéves ének-zene és játék- és szabadidő tervező tanár MA szakos hallgató nyerte. Aliz már az alapképzést is az ELTE-n végezte, így az idei tavasszal két pályakövető felmérés keretében is beszámolt egyetemi és munkaerő-piaci pályájáról, jelenlegi tanulmányairól. Korábban dolgozott is az ELTE-n, az ének-zene tanszék adminisztrátoraként, jelenleg azonban tanulmányaira fókuszál. Diplomájának megszerzését követően szeretne a pályán elhelyezkedni, zenetagozatos gimnáziumban tanítani, a későbbiekben pedig doktori képzés megkezdését is el tudja képzelni.

A 3. díjat, 1 db Alcor Access Q782M tabletet Pálinkás Anna Rozina, másodéves pszichológia BA szakos hallgató nyerte. Anna tervei közt szerepel, hogy az alapképzés befejezését követően Norvégiába költözik, ott szeretné folytatni majd a tanulmányait. A pályakövetési felmérés kitöltésekor idén már tudott munkatapasztalatról is beszámolni, hiszen ebben az évben tanulmányai mellett HR szakértőként dolgozott. Az Egyetemen tagja egy döntéspszichológiai kutatólabornak is, melyet nagyon jónak és hasznosnak tart.