Akadálymentesítési nyilatkozat

2020.09.18.
Akadálymentesítési nyilatkozat
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem elkötelezett amellett, hogy honlapját a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat az elte.hu-ra, és a vele egységes szerkezetben működő ajk.elte.hu-ra, barczi.elte.hu-ra, btk.elte.hu-ra, department.elte.hu-ra, inf.elte.hu-ra, ppk.elte.hu-ra, tatk.elte.hu-ra, tok.elte.hu-ra, ttk.elte.hu-ra vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

Ez a honlap teljes mértékben megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2020. szeptember 21-én készült.

E nyilatkozat a szervezetünk által végzett önértékelés alapján készült.

Visszajelzés és elérhetőségek

Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat a specialis@kancellaria.elte.hu és a kommunikacio@elte.hu címen jelezheti.

Az akadálymentesítésért és a kérések feldolgozásért felelős: ELTE Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Iroda; ELTE Kommunikációs, Marketing és Rekrutációs Igazgatóság.

Végrehajtási eljárás

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem az Innovációs és Technológiai Minisztérium irányítása alatt működő költségvetési szerv.

A visszajelzésre adott nem kielégítő válaszra igénybe vehető jogorvoslati lehetőséget a kormany.hu weboldalon közzétett elérhetőségeken keresztül kezdeményezhet.


Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta

Dr. Borhy László rektor
Dr. Scheuer Gyula kancellár

Bővebb akadálymentességi tájékoztatónkat itt olvashatja.