Előadások

Előadások

Drop-in session - Miniképzés egy kávé mellett?

Dolgozatjavítás egyszerűen a Gradescope szoftverrel.

 2024.03.04. hétfő, 10:30-11:00. Helyszín: Teams, Előadó: Magyarfalvi Gábor. 

 

A Gradescope eszköz segít a papír alapú dolgozatokat digitálisan javítani, de egyben lehetőséget biztosít online munkák szisztematikus értékelésére is. Ezzel felgyorsul és egyszerűsödik a dolgozatok, zh-k javítási, értékelési, visszajelzési folyamata. Ezen kívül sokkal több adatot lehet kapni a diákok tanulási folyamatáról is és egyszerűbb a hibákat, típushibákat a hallgatók felé is kommunikálni. A rendszer integrálható a Canvas és Moodle LMS rendszerekkel is.

Az ELTE-n 2023/24 tavaszi félévében az oktatóknak-hallgatóknak lehetősége nyílik tesztelni ezt az alkalmazást, melyet röviden Magyarfalvi Gábor mutat be. Az előadás után lesz lehetőségük kérdéseket is feltenni.

További információ a Gradescope szoftverről.
Magyarfalvi Gábor rövid bemutató videója.

Konferenciák, workshopok

A Túlélőkészlet kisgyermekes szülőknek c. MOOC kurzustervezői és facilitátori tapasztalatai. EFOP 3.4.3 zárókonferencia-előadás, Budapest, 2021. február 25. Felkészülni vagy felkészíteni. A pedagógussá válás műhelyei a XXI. században, Digitális tanulási környezet szekció. ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium, Budapest, 2018. október 6.
 
Digitális tolltartó egyetemistáknak. ELTEFESZT. Trefort-kert, Budapest, 2018. október 12.