Aktuális felhívások

A CHARM-EU aktuális felhívásai

A CHARM-EU aktuális felhívásai

Jelentkezés a CHARM-EU partneregyetemek online kurzusaira

Célcsoport: alapszakos, mesterszakos és PhD-hallgatók

Az őszi szemeszter során a CHARM-EU Szövetség egyetemei hozzáférést biztosítanak a partnerek hallgatói számára egyes online és hibrid kurzusaikhoz. Az érdeklődő hallgatók így fizikai mobilitás nélkül vehetnek részt az európai partneregyetemek kurzusain, miközben a teljesítéssel gyűjtött krediteket elismertethetik egyetemükön. További információ.

A kezdeményezésben részt vevő egyetemek számos tudományágban kínálnak kurzusokat, többek között a természettudományokhoz, a társadalomtudományokhoz, valamint az üzleti élet, a kommunikáció, a technológia és az egészség területeihez kapcsolódva. 

Jelentkezési határidő: 2024. június 23.

További információ és kurzuskatalógus

Munkatársi mobilitási lehetőségek CHARM-EU partneregyetemeken

Célcsoport: az ELTE egyetemi oktatói és adminisztratív munkatársai

A 2023-2024-as és a 2024-2025-ös tanévre az ELTE pályázatot írt ki CHARM-EU partnerek közötti Erasmus+ oktatási és képzési célú munkatársi mobilitási programban való részvételre az egyetem munkatársai részére. A pályázat célja a partnerek közötti, a szövetség közös képzésein kívüli oktatási és képzési célú mobilitások ösztönzése. Pályázni 2025. szeptember 30-ig megvalósuló kiutazásokhoz lehet, bármely CHARM-EU partneregyetemre.

Pályázatot benyújtani 2025. június 30-ig folyamatosan lehetséges. Döntés a leadástól számított két hónapon belül történik. 

További információ