Állások hallgatóknak és alumnusoknak

Állások hallgatóknak és alumnusoknak

Állásbörze

Az Állásbörze weboldala szűrőrendszerével nyújt segítséget az álláskereséshez: a diákmunkától a gyakornoki pozíciókon át a céges/közintézményi álláshirdetésekig a legszínesebb palettája található itt a nyitott pozícióknak.

Virtuális Állásbörze

A Virtuális Állásbörze évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. Az év közben is működő Állásbörze-felületet ilyenkor egy hagyományos kiállítói tér mintájára standokkal telik meg. A weboldalon szereplő standokat az internetes felhasználók, munkakereső hallgatók online meglátogathatják, így akár otthonról, egy kényelmes fotelből, utazás közben a metróról, vagy akár két előadás közti szünetben is jelentkezhetnek a vágyott állásra. A standoknál le lehet tölteni a Börzére regisztráló cégek és partnerek álláskeresőknek releváns céginformációit. Az internetes rendezvény fő célja, hogy aktív, személyes párbeszéden alapuló kapcsolatot létesítsen a munkáltatók és az álláskeresők között.

Állásajánlatok ELTE-sektől ELTE-seknek

Az Állásajánlatok ELTE-sektől ELTE-seknek zárt Facebook-csoport elérhető minden volt és jelenlegi ELTE-s hallgató és dolgozó számára. A csatlakozással, átlagosan napi 2-3 friss álláshirdetésről kaphat hírt az érdeklődő. Ezeket általában ELTE-s öregdiákok rakják fel, sokszor olyan lehetőségeket kínálva, amik sehol máshol nincsenek meghirdetve.

Álláspályázatok az Egyetemen

Az ELTE weboldalán közzétett Egyetemi pályázati kiírások tájékoztató jellegűek, hivatalos megjelenésükre a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ honlapján (kozigallas.gov.hu) kerül sor.

CV Uplift - Tanácsadás

Az önéletrajz az első kapu a munkáltató felé. Ez alapján dől el, behívnak-e valakit az állásinterjúra. Ha már megvan a kiszemelt állás, és elkészült hozzá az önéletrajz is, küldje el az info@karrier.elte.hu email címre. Szakértő kollégáink szivesen átfutják és 1-2 munkanapon megírják, min lenne érdemes változtatni, hogy még versenyképesebb legyen! További részletek


A munkaerő közvetítésért felelős szervezeti egység:
Kancellária, Karrierközpont