Állások hallgatóknak és alumnusoknak

Állások hallgatóknak és alumnusoknak

Állások hallgatóknak és alumnusoknak

Állásbörze

A diákmunkától a gyakornoki pozíciókon át a céges/közintézményi álláshirdetésekig nyújt segítséget az álláskereséshez az Állásbörze weboldala szűrőrendszerével. A nyitott pozíciók legszínesebb palettája található itt.

ELTE Karriernap

Az összegyetemi ELTE állásbörzét évente kétszer, tavasszal és ősszel rendezik meg. Az év közben is működő Állásbörze-felületen túl ilyenkor a hallgatóknak személyesen is lehetőségük nyílik találkozni azokkal a munkáltatókkal, akik hallgatóként vagy pályakezdőként számítanak az ELTE-n diplomát szerző fiatalokra. A Karriernapon ezen túl szakmai előadásokkal, személyes karrier-tanácsadással, CV fotó készítésével és nyereményjátékokkal is várják az érdeklődőket. További részeletes információkkal az esemény weboldala szolgál. A rendezvény mottója egyúttal annak célja is: „Ha csak egy nap van az évben, amikor a jövőddel foglalkozol, ez legyen az!”

Állásajánlatok ELTE-sektől ELTE-seknek

Az Állásajánlatok ELTE-sektől ELTE-seknek zárt Facebook-csoport elérhető minden volt és jelenlegi ELTE-s hallgató és dolgozó számára. A csatlakozással, átlagosan napi 2–3 friss álláshirdetésről kaphat hírt az érdeklődő. Ezeket általában ELTE-s öregdiákok rakják fel, sokszor olyan lehetőségeket kínálva, amelyek sehol máshol nincsenek meghirdetve.

Álláspályázatok az Egyetemen

Az ELTE weboldalán közzétett Egyetemi pályázati kiírások tájékoztató jellegűek, hivatalos megjelenésükre a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ honlapján (kozigallas.gov.hu) kerül sor.

CV Uplift - Tanácsadás

Az önéletrajz az első kapu a munkáltató felé, ennek alapján dől el, behívnak-e valakit az állásinterjúra. Ha már megvan a kiszemelt állás, és elkészült hozzá az önéletrajz is, szakértő kollégáink segítenek a végleges változat elkészítésében is. Személyes tanácsadásra a versenyképes CV elkészítéséhez összeállított kiskáténk végén található űrlapon lehet jelentkezni. 


A munkaerő közvetítésért felelős szervezeti egység:
Kancellária, Karrierközpont