Állások hallgatóknak és alumnusoknak

Állások hallgatóknak és alumnusoknak

Állásbörze

Az Állásbörze weboldala szűrőrendszerével nyújt segítséget az álláskereséshez: a diákmunkától a gyakornoki pozíciókon át a céges/közintézményi álláshirdetésekig a legszínesebb palettája található itt a nyitott pozícióknak.

Állásajánlatok ELTE-sektől ELTE-seknek

Az Állásajánlatok ELTE-sektől ELTE-seknek zárt Facebook-csoport elérhető minden volt és jelenlegi ELTE-s hallgató és dolgozó számára. A csatlakozással, átlagosan napi 2-3 friss álláshirdetésről kaphat hírt az érdeklődő. Ezeket általában ELTE-s öregdiákok rakják fel, sokszor olyan lehetőségeket kínálva, amik sehol máshol nincsenek meghirdetve.

Virtuális Állásbörze

A Virtuális Állásbörze évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. Az év közben is működő Állásbörze-felületet ilyenkor egy hagyományos kiállítói tér mintájára standokkal telik meg. A weboldalon szereplő standokat az internetes felhasználók, munkakereső hallgatók online meglátogathatják, így akár otthonról, egy kényelmes fotelből, utazás közben a metróról, vagy akár két előadás közti szünetben is jelentkezhetnek a vágyott állásra. A standoknál le lehet tölteni a Börzére regisztráló cégek és partnerek álláskeresőknek releváns céginformációit. Az internetes rendezvény fő célja, hogy aktív, személyes párbeszéden alapuló kapcsolatot létesítsen a munkáltatók és az álláskeresők között.


A munkaerő közvetítésért felelős szervezeti egység:
Kancellária, ELTE Szolgáltató Központ, Karrierközpont