TDK felkészítő képzések

TDK felkészítő képzések

Az ELTE Tehetséggondozási Tanácsa egy komplex képzéssorozattal szeretné segíteni az Önök eredményes kutatási munkáját és TDK felkészülését. Ennek keretében 3 témában képzést szervezünk a tavaszi szemeszterben. A képzések egyszeri alkalommal kerülnek megszervezésre a humán és reál területen kutató hallgatóknak. A létszám korlátozott, így javasoljuk, hogy minél előbb regisztráljanak!

Időpontok és regisztráció ezen a linken

PREZENTÁCIÓKÉSZÍTÉS ÉS ELŐADÓI TECHNIKÁK

A képzés célja bővíteni a résztvevők előadói eszköztárát, fejleszteni a kommunikációs képességeiket – bemutatva a beszédtechnika alapjait, eszközeit, elemeinek alkalmazását. Fejleszteni a tudatos kommunikációt, a hatásos előadói magatartást. Elméleti képzés.

ESSZÉ-, TANULMÁNY- ÉS CIKKÍRÁS

A témában való jártasság a TDK-dolgozat és bármilyen későbbi kutatói vagy tudományos publikáció elkészítéséhez elengedhetetlen, valamint a szakdolgozat elkészítésében mérhetetlen előnyhöz juttatja a hallgatókat. Elméleti képzés.

HOGYAN ÍRJAK BEADANDÓT? HOGYAN ÍRJAK SZAKDOLGOZATOT? (IRODALOMKUTATÁS)

A képzésen az információgyűjtés stratégiájáról, az információforrásokról és értékelésükről tanulhatnak, valamint az információk rendszerezésének, a jegyzetelésnek és a hivatkozásnak a technikájáról. Gyakorlati képzés.

Plakát