2017 szeptemberében induló képzések

2017 szeptemberében induló képzések
Kedves Érdeklődő!
Az alábbiakban a 2017-es általános felvételi eljárásra vonatkozó információkat olvashatja. Jelenleg még nem áll rendelkezésünkre a keresztféléves, valamint az általános felvételi eljáráshoz naprakész információ. Kérjük, látogasson vissza egy későbbi időpontban honlapunkra, mert az adatokat - összhangban a felvi.hu oldallal -  folyamatosan frissítjük. 

Az alábbi oldalon található linkek a 2017 szeptemberében induló, alap-, egységes osztatlan valamint mesterképzésekre vonatkozó információkat tartalmazzák. 

A 2017. szeptemberben induló képzések felsőoktatási felvételi tájékoztatójának hivatalos kiegészítése ide kattintva érhető el. Ebben már megtalálhatók az ELTE égisze alatt Szombathelyen induló szakok is az ELTE karainál.  

Az Egyetem meghirdetett képzései karonként

Állam- és Jogtudományi Kar

Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar

Bölcsészettudományi Kar

Informatikai Kar

Pedagógiai és Pszichológiai Kar

Tanító- és Óvóképző Kar

Társadalomtudományi Kar

Természettudományi Kar

Tanárképző Központ

Az osztatlan tanárképzés szakmai, tartalmi, tudományos és adminisztratív feladatainak összehangolását, megszervezését az Egyetemen a Tanárképző Központ végzi. A Központ koordinálja ily módon az alkalmassági vizsgát, a felvételt, átvételt, kreditelismerést, a záróvizsga letételének folyamatát és szervezi, kíséri az iskolai gyakorlatokat. Legfontosabb feladata a tanárképzésben érintettek segítése, támogatása. A Központ ezért szoros együttműködésben dolgozik a tanárképzésben érintett karok tanárképzési referenseivel (a tanulmányi és adminisztrációs ügyekben) és szakmódszertani központjaival (a szakmai, tartalmi és tudományos területeken).

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem osztatlan tanári szakjaihoz kapcsolódó vizsgaidőpontok (pályaalkalmassági- és gyakorlati vizsga)
 

Savaria Egyetemi Központ – Szombathely

2017. február 1. napjával valósul meg az ELTE és a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi szervezeti egységeinek integrációja. A felvételizők sok esetben a Nyugat-magyarországi Egyetem által meghirdetett szakokra jelentkeznek, azonban az Eötvös Loránd Tudományegyetemre (Savaria Egyetemi Központ, Szombathely) iratkoznak majd be, és ott létesítenek hallgatói jogviszonyt.

Az Egyetem által meghirdetett képzések a www.felvi.hu oldalon is elérhetők.