Felvételi

Felvételi

Felvételizőknek időszakon kívül

Kedves Felvételiző!

Üdvözöljük az ELTE Felvételi oldalán, amely azért jött létre, hogy a felvételi eljárás során felmerülő kérdésekben segítséget nyújtson az Ön számára.

Az általános felvételi jelentkezési időszak 2017. február 15-én lezárult. A ponthatárok, a felvételi eredmények kihirdetése 2017. július 26-án megtörtént. Felvetteknek szóló információink itt találhatók.

2016. október 14-én a Trefort-kerti Campuson már negyedik alkalommal rendeztük meg az összes karunk képzéseit és az általunk kínált lehetőségeket bemutató ELTEfesztet, ahol több mint hatvan program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái várták az érdeklődőket. Ezután kari nyílt napokon is lehetőség volt megismerkedni az ELTE kínálatával, és természetesen ott voltunk a 2017-es Educatio Kiállításon is.

Az interjúk a 2016. októberi ELTEfeszten készültek.

Az Egyetemünkön működő egyedülálló, középiskolások számára elérhető tehetséggondozási programokról, ingyenes előadássorozatokról, rendhagyó pályaválasztási rendezvényekről és az érettségire felkészítő tanfolyamokról ide kattintva érhető el részletesebb információ.

Kövesse az ELTE-t a Facebookon is!