Felvételi

Felvételi

Felvételizőknek időszakon kívül

Kedves Felvételiző!

Üdvözlünk az ELTE Felvételi oldalán, amely azért jött létre, hogy a felvételi eljárás során felmerülő kérdésekben segítséget nyújtson számodra. Reméljük, a fenti menüpontokra kattintva vagy a lenti híreket olvasva minden szükséges információt megtalálsz ahhoz, hogy jó döntést hozz a jövődről!

Az általános felvételi jelentkezési időszak 2019. február 17-én lezárult, a ponthatárok, a felvételi eredmények kihirdetése várhatóan 2019. július 24-én történik majd meg.

 


 

Az interjúk a 2018. októberi ELTEfeszten készültek.

2018. október 12-én a Trefort-kerti Campuson már hatodik alkalommal rendeztük meg nagy sikerrel az összes karunk képzéseit és az általunk kínált lehetőségeket bemutató ELTEfesztet, ahol több mint hatvan program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái várták az érdeklődőket. A jelentkezési határidő előtt kari nyílt napokat is szerveztünk és természetesen ott voltunk a 2019-es Educatio Kiállításon is a HUNGEXPO-n.

Az interjúk a 2019-es Educatio Kiállításon készültek.

Az ELTE a nemzetközi és a hazai felsőoktatási rangsorokban általában a legmagasabban rangsorolt magyar intézmények egyike. Minden évben ide jelentkezik a legtöbb diák Magyarországon.

2019-ben már a 385. tanév kezdődik majd meg!

Nálunk található Magyarország legjobb természettudományi kara, amely a HVG szerint az ország összes kara közül az ELTE bölcsészkara után a második legjobb egyetemi kar. A TTK képzései számos izgalmas területet vizsgálnak és számtalan karrierlehetőséget nyitnak meg, erről bővebben szól videósorozatunk.

Az Egyetemünkön működő egyedülálló, középiskolások számára elérhető tehetséggondozási programokról, ingyenes előadássorozatokról, rendhagyó pályaválasztási rendezvényekről és az érettségire felkészítő tanfolyamokról ide kattintva érhető el részletesebb információ.


Felvételi információk: felveteli@elte.hu

Kövesd az ELTE-t a Facebookon és az Instragramon is!

Csatlakozz Youtube-csatornánkhoz!