Felvételi

Felvételi

Felvételizőknek

Kedves Felvételiző!

Üdvözöljük az ELTE Felvételi oldalán, amely azért jött létre, hogy a felvételi eljárás során felmerülő kérdésekben segítséget nyújtson az Ön számára.

A 2017-es felvételi időszakra való felkészülés korán elkezdődött az Eötvös Loránd Tudományegyetemen: 2016. október 14-én a Trefort-kerti Campuson már negyedik alkalommal rendeztük meg az összes karunk képzéseit és az általunk kínált lehetőségeket bemutató ELTEfesztet, ahol több mint hatvan program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái várták az érdeklődőket. A következő hónapokban kari nyílt napokon is lehetőség lesz megismerkedni az ELTE kínálatával, és természetesen ott leszünk a 2017-es Educatio Kiállításon is.

Az Egyetemünkön működő egyedülálló, középiskolások számára elérhető tehetséggondozási programokról, ingyenes előadássorozatokról, rendhagyó pályaválasztási rendezvényekről és az érettségire felkészítő tanfolyamokról ide kattintva érhető el részletesebb információ.

Kövesse az ELTE-t a Facebookon is!