CEEPUS Freemover egyéni mobilitási pályázatok

2017.07.05.
CEEPUS Freemover egyéni mobilitási pályázatok
A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a CEEPUS Ösztöndíjprogramban a 2018/19-as tanév őszi félévére. Jelen Freemover pályázati fordulóban Bosznia-Hercegovina, Csehország*, Horvátország, Montenegró, Szerbia* és Szlovákia felsőoktatási intézményeiben töltött tanulmányi vagy oktatási célú mobilitási ösztöndíj pályázható a 2018/2019-es tanév őszi félévére.

*Csehország és Szerbia csak különösen indokolt esetben fogad Freemover pályázókat az őszi félévben.

A Freemover pályázatokat július 1-től kezdve lehet feltölteni a CEEPUS központi pályázati felületen. A jelentkezés kizárólag online zajlik. A pályázat beadása és a megpályázott időszak kezdete között legalább másfél hónapnak kell lennie.

Bővebb információ a pályázás menetéről és a csatolandó dokumentumokról a Tempus Közalapítvány honlapján érhető el a következő linkeken:

A CEEPUS programban az ösztöndíjat minden esetben a fogadó ország biztosítja a támogatott pályázóknak.

A pályázatok elbírálásával, ösztöndíjazással, kinti tanulmányokkal/oktatással, fogadó intézmény keresésével kapcsolatban a fogadó ország nemzeti irodájánál érdeklődhetnek.

Az ösztöndíjak aktuális összegei, a fogadó országok nemzeti irodáinak elérhetőségei, ill. egyéb hasznos információk a CEEPUS központi pályázati felületen az egyes országok linkjeire kattintva találhatók. A Network menüpont alatt az egyes országok aktív CEEPUS kapcsolatokkal rendelkező intézményeinek listája is megtalálható.

Amennyiben kérdése van a pályázással kapcsolatban, keresse Pósch Orsolya nemzetközi koordinátort az erasmus@elte.hu e-mail címen.

LETÖLTÉSEK

CEEPUS ösztöndíjak országonként - 2018