CEEPUS Freemover egyéni mobilitási pályázatok

2017.07.05.
CEEPUS Freemover egyéni mobilitási pályázatok
A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a CEEPUS Ösztöndíjprogramban a 2017/18-as tanév tavaszi félévére. Jelen Freemover pályázati fordulóban Albánia, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Macedónia, Magyarország, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia felsőoktatási intézményeiben töltött tanulmányi vagy oktatási célú mobilitási ösztöndíj pályázható.

A Freemover pályázatokat július 1-től kezdve lehet feltölteni a CEEPUS központi pályázati felületen. A jelentkezés kizárólag online zajlik. A pályázat beadása és a megpályázott időszak kezdete között legalább másfél hónapnak kell lennie.

Bővebb információ a pályázás menetéről és a csatolandó dokumentumokról a Tempus Közalapítvány honlapján érhető el a következő linkeken:

A CEEPUS programban az ösztöndíjat minden esetben a fogadó ország biztosítja a támogatott pályázóknak.

A pályázatok elbírálásával, ösztöndíjazással, kinti tanulmányokkal/oktatással, fogadó intézmény keresésével kapcsolatban a fogadó ország nemzeti irodájánál érdeklődhetnek.

Az ösztöndíjak aktuális összegei, a fogadó országok nemzeti irodáinak elérhetőségei, ill. egyéb hasznos információk a CEEPUS központi pályázati felületen az egyes országok linkjeire kattintva találhatók. A Network menüpont alatt az egyes országok aktív CEEPUS kapcsolatokkal rendelkező intézményeinek listája is megtalálható.

Amennyiben kérdése van a pályázással kapcsolatban, keresse Pósch Orsolya nemzetközi kooridnátort az erasmus@elte.hu e-mail címen.