Kollégiumi jelentkezés

Kollégiumi jelentkezés
Az ELTE Kollégiumi Központ Budapesten, Szombathelyen, Debrecenben, Pécsett, és Szegeden összesen 13 kollégiumban és számos magánszálláson biztosít lakhatást a hallgatók számára. Jelentkezz a felvételin, és segítünk a szálláskeresésben!

A Kollégiumi Központ elsőéves felvételt hirdet az ELTE budapesti telephelyű szociális kollégiumaiba.

2020. július 24. péntek 8:00 órától lehet jelentkezni elektronikus úton, a NEPTUN Egységes Tanulmányi Rendszeren keresztül.
A felvételi kérelmek beadási határideje: 2020. augusztus 3. hétfő 18:00 óra.
Hiánypótlás: 2020. augusztus 6. 8:00 órától 2020. augusztus 14. 20:00 óráig.

Az eljárás eredményéről várhatóan 2020. augusztus 19-én a NEPTUN Egységes Tanulmányi Rendszeren keresztül elérhető felvételi határozatban értesítjük a pályázókat.
Az ELTE szombathelyi képzéseire felvétet nyert hallgatók az ELTE Savaria Egyetemi Központ weboldalán kapnak tájékoztatást  kollégiumi ügyekben.

A felvételi kérelmek elbírálása az ELTE Szervezeti és Működési Szabályzat II. kötet Hallgatói Követelményrendszer 121-124. § szerinti kollégiumi felvételi eljárási rend alapján történik. A felvételi szabályzat valamint a sikeres jelentkezést támogató segédanyagok és elérhetőségek megtalálhatók az ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat weboldalán.

Az esetleges elutasító döntés ellen a Hallgatói Jogorvoslati Bizottságához lehet fellebbezni. A fellebbezés pontos módjáról a Kollégiumi Felvételi Bizottság az elutasító határozatban részletesen tájékoztatja az érintetteket.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem kollégiumairól ezen az oldalon talál bővebb információt.

Segítség a jelentkezéshez (igazolások, kitöltési útmutató, gyakran ismételt kérdések)