Kollégiumi jelentkezés

Kollégiumi jelentkezés

Az ELTE Kollégiumi Központ elsőéves felvételt hirdet az ELTE budapesti telephelyű szociális kollégiumaiba.

2019. július 25. csütörtök, 8:00 órától lehet jelentkezni elektronikus úton, a NEPTUN Egységes Tanulmányi Rendszeren keresztül.
A felvételi kérelmek beadási határideje: 2019. augusztus 2. péntek 18:00 óra.
Hiánypótlás: 2019. augusztus. 5. 8:00 órától 2019. augusztus 13. 20:00 óráig.

Az eljárás eredményéről várhatóan 2019. augusztus. 19-én, a NEPTUN Egységes Tanulmányi Rendszeren keresztül elérhető felvételi határozatban értesítjük a pályázókat.
 
Az ELTE szombathelyi képzéseire felvétet nyert hallgatók az ELTE Savaria Egyetemi Központ weboldalán kapnak tájékoztatást  kollégiumi ügyekben.

A felvételi kérelmek elbírálása az ELTE Szervezeti és Működési Szabályzat II. kötet Hallgatói Követelményrendszer 121-124. § szerinti kollégiumi felvételi eljárási rend alapján történik. A felvételi szabályzat valamint a sikeres jelentkezést támogató segédanyagok és elérhetőségek megtalálhatók az ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat weboldalán.

Az esetleges elutasító döntés ellen a Hallgatói Jogorvoslati Bizottságához lehet fellebbezni. A fellebbezés pontos módjáról a Kollégiumi Felvételi Bizottság az elutasító határozatban részletesen tájékoztatja az érintetteket.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem kollégiumairól ezen az oldalon talál bővebb információt.

Segítség a jelentkezéshez (igazolások, kitöltési útmutató, gyakran ismételt kérdések)