E-learning

E-learning

Információk a Canvas LMS rendszer 2017 januári változásairól 

Az Egyetem vezetésének stratégiai célja, hogy megteremtse a tárgyi és személyi feltételeit annak, hogy az egyetem oktatói minél szélesebb körben tudják alkalmazni a digitális technológiákat, innovatív oktatási módszereket. Ezek az eszközök nem helyettesítik, hanem hatékonyabbá tudják tenni az oktatók és hallgatók közötti együttműködést, azaz megfelelő alkalmazásukkal eredményesebbé tudjuk tenni az oktatási tevékenységünket és a hallgatók tanulási folyamatát. 

A fenti célok megvalósításának fontos lépéseként – a Rektori Kabinet Oktatásfejlesztési és Tehetséggondozási Irodájához kapcsolódva – kialakítottuk az e-learning szakértők hálózatát, akiknek feladata, hogy szakmai segítséget nyújtsanak azoknak az oktatóknak, akik kurzusaikban a kialakítás alatt lévő ELTE szintű Moodle vagy Canvas Learning Management System (LMS) valamelyikét, vagy a Neptunban elérhető MeetStreet-et szeretnék alkalmazni. 
Az ELTE oktatói az e-learning szakértőkhöz fordulhatnak segítségért, ha alkalmazni szeretnék az említett LMS rendszerek valamelyikét.

kari e-learning szakértők elérhetősége

kar

név

e-mail

ÁJK

Dr. Győry Csaba

ajk@elearning.elte.hu

BGGyK

Dr. Virányi Anita

bggyk@elearning.elte.hu

BTK

Tartsayné Dr. Németh Nóra

btk@elearning.elte.hu

IK

Dr. Abonyi-Tóth Andor

ik@elearning.elte.hu

PPK

Dr. Ujhelyi Adrienn

ppk@elearning.elte.hu

TáTK

Dr. Abonyi-Tóth Andor

tatk@elearning.elte.hu

TÓK

Temesi-Ferenczi Kinga

tok@elearning.elte.hu

TTK

Dr. Czirfusz Márton,
Papp László

ttk@elearning.elte.hu

ELTE más szervezeti egységek

Dr. Tóth-Mózer Szilvia

elearning@rk.elte.hu