Magánszállás lehetőségek

Magánszállás lehetőségek

Az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság, Kollégiumi Központ hivatalos partnerei:

elte.ingatlan.com

Az idei őszi félévben az ELTE hallgatói számára egyedülálló lehetőséget biztosít az ELTE Szolgáltatási Igazgatósága az ingatlan.com Zrt. partnereként. A legnagyobb hazai ingatlanhirdetési portálon országszerte több tízezer kiadó tulajdonosi és közvetítői ingatlanhirdetésből válogathatnak az érdeklődők. Az ELTE által előírt és legkedvezőbb feltételeket tartalmazó ajánlatok, mérsékelt bérleti díj, egyetemhez közeli elhelyezkedés, rugalmas szerződési feltételek, stb. az alábbi elérhetőségen találhatóak meg. 

Web: https://elte.ingatlan.com/https://ingatlan.com/

Belvárosi Albérletház / Korona Albérletház

Cégünk két fiatalos és vidám hangulatú helyen biztosít szállást. A Belvárosi Albérletház, mint a neve is sejteti, Budapest szívében található, egy csendes utcában. A Korona Albérletház pedig a XVI. kerület egy nyugodt részén fekszik. 

E-mail: belvarosi.alberlethaz@gmail.com / korona.alberlethaz@gmail.com
Web: Belvárosi Albérletház / Korona Albérletház
Telefon: Koncz Henrietta +36706248050, Herczeg Petra +36705019099

Guest Student

A Guest Studentet 2014-ben alapították azzal a céllal, hogy segítse a magyar hallgatók elhelyezését, valamint a külföldi hallgatók érkezés utáni beilleszkedését. Szándékunk minden ide érkező, és velünk szerződő hallgatónak szállást keresni a saját igényeinek megfelelően és segíteni őt minden felmerülő jogi procedúrában, ami az országban tartózkodásával kapcsolatos.
Ezen kívül segítünk a reptéri transzferben, illetve sim kártya igénylésben, biztosítás kötésben és ehhez hasonló, az országban való hosszútávú tartózkodás alapját képző ügyekben.
A programszervező csapatunk rengeteg izgalmas programmal készül a hallgatók számára, hogy élvezetessé tegyék az itt töltött időt, megismertessék a kultúránkat, illetve segítsék a külföldi élethez való alkalmazkodást.
A csapatunk több nyelven beszél, angolul, arabul, franciául, németül, perzsául és természetesen magyarul, ezért ha minket választ, biztosan nem ütközünk nyelvi akadályokba!

Web: www.gueststudent.com
E-mail: dormitory@gueststudent.com

R4S (Rentals for Students)

Az R4S (a ProIngatlan.hu Kft. csoport tagja) az egyetem lakásközvetítő partnere, akik örömmel segítenek megtalálni a legjobb megoldást minden hozzájuk forduló hallgatónak, akik az igényeiknek megfelelő, kellemes helyen szeretnék eltölteni a következő évet vagy félévet Budapesten.

E-mail: info@r4s.hu
Web: http://r4s.hu/properties/

DNEST

A Dnest egy ingatlanközvetítő cég, több mint 100 - a hallgatók igényeihez igazított- szállással Budapest szerte. Az évek során online szerződéskötésre szakosodtak, de igény esetén személyesen is elérhetőek.

E-mail: benke@dnest.hu
Web: dnest.hu
Telefon: Benke Viktor: +36202922555, Csala Dániel: +36707023775

Downtown Apartments Kft.

Több mint 210 felújított belvárosi szobával állunk a diákok rendelkezésére, teljes szolgáltatás-palettával és 24 órás forródróttal. A szállásokon nagy sávszélességű wi-fi, kétszemélyes ágy és teljesen felszerelt háztartás (ágynemű, törölköző, vasaló, mosógép, teljesen felszerelt konyha stb.) várja a beköltözőket. Szolgáltatásunk része a takarító szolgálat, illetve a karbantartás. Csak válaszd ki a szállást és élvezd az itt töltött időt!

E-mail: dtabooking@speedcarve.hu
Web: http://downtownapartments.eu/eng/student-site/our-flats/

SRS – Budapest

Az SRS-Budapestet 2005-ben alapították, hogy segítsék a hallgatókat a legjobb budapesti szállások megtalálásában. Ma az SRS-Budapestnek van a legnagyobb kínálata ezen a területen, ráadásul a szobák csak diákoknak vannak kiadva. Az SRS-Budapesttel társasházi szobát, de akár teljes stúdió apartmanokat is bérelhet!

E-mail: martina@srs-budapest.hu
Web: www.srs-budapest.hu
Telefon: +36204738128