Képzések

E-learning képzések

E-learning képzések

Az Oktatásfejlesztési és Tehetséggondozási Osztály ingyenes, gyakorlatorientált képzéseket szervez az Egyetem oktatói számára a Neptun rendszeréből igényelhető Moodle, valamint Canvas keretrendszerek használatáról, illetve oktatásmódszertani képzéseket is kínál. 

A képzésekre történt jelentkezések után automatikus e-mail érkezik a sikeres regisztrációról. A jelentkezéseket a kurzus előtti munkanapon zárjuk. Teams értekezlet meghívó és egyéb, a képzéssel kapcsolatos információk kiküldése ezután történik.

OTO LMS képzések

Canvas kezdő, 2022.09.12. hétfő 09:00-12:00, Helyszín: Teams, Oktató: Dr. Virányi Anita. A képzésre ezen az űrlapon jelentkezhet.

Moodle kezdő, 2022.09.09. péntek 10:00-13:00, Helyszín: Teams, Oktató: Tartsayné Dr. Németh Nóra. A képzésre ezen az űrlapon jelentkezhet.

Moodle haladó, 2022.09.16. péntek 10:00-13:00, Helyszín: Teams, Oktató: Tartsayné Dr. Németh Nóra. A képzésre ezen az űrlapon jelentkezhet.

OTO Oktatásmódszertani képzések

Wooclap képzés, 2022.07.12. kedd 14:00-15:00, Helyszín: Teams, Oktató: Christopher Pingeon. A képzésre ezen az űrlapon jelentkezhet. Wooclap képzés – az interaktív előadások eszköze online és jelenléti oktatáshoz is. Alapozó képzés a Wooclap használatához angol nyelven. Rövid ismertető.

Wooclap training 12/07/2022 Tuesday 14:00-15:00 Location: online - Teams, Instructor: Christopher Pingeon. You can apply for the training on this from. Learn how to use Wooclap and its functionalities to make your lectures more interactive, both face-to-face and remotely. Brief introduction.

Önjáró (self paced) online kurzusok

  • Figyelemfelkeltő és hallgatói tevékenységet ösztönző előadások tervezése és megvalósítása

  • A tükrözött osztályterem lehetőségei a felsőoktatási gyakorlatban

  • A Canvas LMS haladó használata 

  • Canvas: Kvízek és kérdésbankok

  • Interaktív prezentációk a Wooclap alkalmazással

  • Grafikai alapok: Betűk és színek

  • Canvas: értékelési rendszer tervezése

  • Csoportmunka támogatása online

Jelentkezés és tematikák: ezen az űrlapon

Drop-in session - Miniképzés egy kávé mellett

A szinkrón online miniképzésekhez (angolul drop-in session) előzetes jelentkezés nem szükséges, be lehet csatlakozni egy linken keresztül, és csak fél órát vesznek igénybe. A felkért előadó, szakértő minden alkalommal egy kisebb témában nyújt fogódzókat. A miniképzések informális jellegűek, jellemzően egy ebéd utáni kávézással egybekötött tudásmegosztó alkalmak az oktatók, munkatársak számára.
 

Jelenleg nincs elérhető drop-in session képzésünk. Kérjük, látogasson vissza később!
 

További információért írjon az elearning@oktig.elte.hu e-mail címre!

Egyéni e-learning konzultációk az ELTE oktatóinak, munkatársainak

Válasszon egy időpontot, hogy feltehesse digitális pedagógiával, kurzusfejlesztéssel, online tanítással kapcsolatos módszertani kérdéseit egy e-learning szakértőnek. A bemutatkozásokat a névre kattintva olvashatja. A konzultációk helyszíne: ELTE Teams

Jelentkezés a book now gombra kattintva: 

Dr. Abonyi-Tóth Andor Dr. Lévai Dóra Tartsayné Dr. Németh Nóra Dr. Tóth-Mózer Szilvia

Dr. Virányi Anita


Kari oktatásmódszertani képzések

Az ELTE BTK Oktatói Képzései május és június hónapokra  ide kattintva érhetőek el. 


Iratkozzon fel Google képzési naptárunkra a naptár jobb alsó sarkában található +GoogleNaptár gombra kattintva.

Tekintse meg Nyílt kurzusok tervezése c. online nyílt kurzusunkat!