KMNYE 2020 – Kapcsolat és helyszín információk

KMNYE 2020 – Kapcsolat és helyszín információk

ELTE Rektori Kabinet
Nemzetközi Stratégiai Iroda
E-mail: nyariegyetem@rk.elte.hu
Tel.: 0036-1-411-6500 / 2145 (mellék)

HELYSZÍNEK

A résztvevők szekciók szerint vannak elszállásolva és a szakmai programok helyszínei is szekciónként eltérőek. Igény esetén, csoportos kísérést biztosítunk megérkezéskor a pályaudvarokról és reptérről a kollégiumokba.

A Nyári Egyetem ideje alatt a helyszínek közti eligazodást ELTE-s kísérő hallgatók segítik.

A SZEKCIÓK SZAKMAI PROGRAMJAINAK HELYSZÍNEI:

Egyeztetés alatt

A SZÁLLÁS HELYSZÍNEK:

  •  a szakkollégiumi szekció résztvevőinek a szállás az Eötvös József Collegiumban lesz;
  • a többi szekció résztvevőinek szállása szervezés alatt

 

Az Eötvös Collegium megközelítése

Cím: 1118 Budapest, Ménesi út 11-13.
Honlap

  • Keleti pályaudvarról:

A 4-es metróra szállva a „Móricz Zsigmond körtér” megállóig kell utazni.
A 7-es buszra szállva „Albertfalva vasútállomás” irányába haladva a „Móricz Zsigmond körtér” megállóig kell utazni.

  • Nyugati pályaudvarról:

6-os villamossal („Móricz Zsigmond körtér” irányába) a végállomásig „Móricz Zsigmond körtér” megállóig kell utazni.

  • Déli pályaudvarról:

A 17/61-es villamossal („Savoya Park”/ „Móricz Zsigmond körtér” irányába) „Móricz Zsigmond körtér” megállóig kell utazni.

  • Népstadiontól:

A 2-es metróra szállva („Déli pályaudvar” irányába) a „Keleti Pályaudvar” megállóig kell utazni, majd innen átszállva a 4-es metróra a „Móricz Zsigmond körtér” megállóig kell menni.

  • Népligetből:

A 3-as metróval („Kőbánya-Kispest” irányába) a „Corvin negyed” megállóig, majd a 6-os villamosra (Móricz Zsigmond körtér irányába) átszállva a végállomásig kell utazni. Vagy a 3-as metróval („Kőbánya-Kispest” irányába) a „Kálvin tér” megállóig, és aztán a 4-es metróra szállva („Kelenföld” irányába) a „Móricz Zsigmond körtér” megállóig kell utazni.

  • Repülőtérről:

A 200E busszal a „Kőbánya-Kispest P+R” megállóig kell utazni, majd itt átszállva a 3-as metróra („Újpest-Központ M” irányába) a „Corvin negyed” megállóig, végül még egy átszállással a 6-os villamosra aMóricz Zsigmond körtér” megállóig kell menni. Vagy a 3-as metróval („Kőbánya-Kispest” irányába) a „Kálvin tér” megállóig, és aztán a 4-es metróra szállva („Kelenföld vasútállomás” irányába) a „Móricz Zsigmond körtér” megállóig kell utazni.

  • Autóval:

A Szabadság hídról Pest felől a Szent Gellért téren át kell haladni egyenesen a Bartók Béla úton, majd a Móricz Zsigmond körtérnél jobbra fordulni a Villányi útra. A Szent Imre templom előtt kell jobbra felhajtani a Balogh lejtőn, és az út irányát követve balra fordulni az első lehetőségnél a Ménesi útra.

VAGY: a Petőfi hídról Pest felől a Karinthy Frigyes úton jobbra kell kanyarodni, majd a Móricz Zsigmond körtéren át egyenesen továbbhajtani a Villányi útra. A Szent Imre templom előtt kell jobbra felhajtani a Balogh lejtőn, és az út irányát követve balra fordulni az első lehetőségnél a Ménesi útra.

A Móricz Zsigmond körtérnél a McDonald’s oldalára kell menni, majd azon az oldalon maradva a Gyros-os mellett lévő első kis utcában (Himfy utca) fel kell menni az utca végéig, illetve a lépcsőn is. A lépcső tetejéről átlósan szemben, balra található a kollégium épülete.