ELTE Next

ELTE Next

Ha középiskolás vagy, és már most szeretnél belekóstolni az ELTE egyetemi életébe, akkor az ELTE Next gimiseknek szóló közösség pontosan neked lett kitalálva. Ebben a közösségben mindent megtalálsz, amire szükséged van az ELTE felé vezető úton.

Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

Karrierút-tervezés: Az országban elsőként lehetőséget biztosítunk a legmenőbb pályaválasztási platformmal, az Orientify-jal karöltve, hogy megtaláld a leginkább hozzád illő szakot az ELTE-n. Ehhez a közösségbe való belépés után mindössze egy tesztet kell kitöltened, és máris láthatod a leginkább hozzád passzoló képzéseink sorát. 
Az ELTE-s életérzés közvetlen megtapasztalása: Amennyiben úgy érzed, nem tudtál még elég időt eltölteni álmaid egyetemén akár a nyílt napokon, az ELTEfeszten vagy egyéb tájékoztató alkalmakon, akkor számos, az ELTE Next tagjainknak szervezett kampusztúrán, vagy nyílt órán vehetsz részt, ahol már most átélheted, milyenek a pezsgő hétköznapok egyetemünkön. 
Exkluzív kulturális, tudományos és ismeretterjesztő tartalmak: Érdekel egy kulturális, társadalmi vagy tudományos téma, amiben elmélyednél, akár szakértők, vagy országunkban ismert arcok bevonásával? Erre is van lehetőséged közösségünkkel, ugyanis rendszeres, az egyetemi hangulathoz nagyban hozzájáruló kerekasztal-beszélgetésekkel és workshopokkal is készülünk.
Társaság és kapcsolatok: Mindig öröm úgy kezdeni a tanévet, vagy elmenni egy eseményre, hogy tudod, baráti arcok várnak majd ott. Az ELTE Next közösségében nemcsak egyetemünket, de reménybeli szaktársaidat is megismerheted, és mikor elérkezik a felvételi ideje, már lesz kivel együtt izgulni a ponthúzáskor. 
Tanulástámogatás: A felvételiig vezető út legtöbbször sok óra tanulással jár, hogy később a felvételi pontszámaid ne szabjanak határokat az álmaidnak. Az ELTE Next közössége az egyetem falain túlnyúlva kínál támogatást már középsulis tanulmányaid alatt: válogathatsz mintatételeink közül, vagy kedvezményes könyveket vásárolhatsz az ELTE Eötvös Kiadónál felkészülésed megkönnyítése érdekében.
Különleges kedvezmények, nyereményjátékok: Mindezek mellett a fenti programokon már a legmenőbb ELTE-s termékekben is részt vehetsz, nem kell mást tenned, mint belépned hozzánk, és regisztrálni rendszeres nyereményjátékainkra.

Az ELTE Pályaválasztási Roadshow során személyesen is találkozhatsz velünk és az intézményben működő karok előadóival, ezen felül a legfontosabb felvételi információk mellett még mélyebben megismerheted egyetemünket és közösségünket. A roadshow során az ország regionális központjait bejárva léptetjük be új tagjainkat az ELTE Next Facebook-csoportba, de ezt egyedül is megheted az alábbi képre kattintva.

Ne maradj le az ELTE Next közösség élményéről! Csatlakozz hozzánk, és légy részese egy élénk és inspiráló közösségnek, ahol szabadon kibontakoztathatod érdeklődésedet és ambícióidat!