Hírlevél

Hírlevél

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem életének legfontosabb híreit tartalmazó Egyetemi Hírlevél közel 80 ezer címre jut el, így az egyetemi közösség egyik legfontosabb információs csatornája. A hírlevél szorgalmi időszakban péntekenként jelenik meg, szorgalmi időszakon kívül alkalomszerűen.

A szerkesztők a legfontosabb egyetemi hírek, érdekes kutatói interjúk és tudósítások mellett felhívják a figyelmet a hallgatók és oktatók számára elérhető pályázati lehetőségekre, valamint az egyetem karain megrendezett havi közel száz rendezvényre, konferenciára, kerekasztal-beszélgetésre és kulturális eseményre is.

Az Egyetemi Hírlevelet a Kommunikációs, Marketing és Rekrutációs Igazgatóság Kommunikációs Osztálya szerkeszti. A Hírlevélbe szánt anyagokat a megjelenést megelőző szerdán 12 óráig várják a hirlevel@rk.elte.hu címen. A beküldött anyagok szerkesztés és válogatás után kerülhetnek be a Hírlevélbe, a megjelentetés nem automatikus. Szintén erre a címre írhat, ha észrevétele van, ha feliratkozna vagy leiratkozna.