A 12. ELTE Alumni Kupa eredményei

2022.01.03.
A 12. ELTE Alumni Kupa eredményei
A decemberi torna ismét összehozta az egyetem sportos öregdiákjait, egyben a nevezési díjakon keresztül támogatta az Alumni ösztöndíjalapot is.

Az ELTE Alumni és a BEAC 12. alkalommal hívta Alumni tornára egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó- és röplabdacsapatait az ELTE Bogdánfy úti műfüves pályájára és a Tüskecsarnokba. A decemberi torna célja volt, hogy a sporton keresztül építse tovább az Alumni-közösséget, és minél több végzett hallgatót vonjon be újra az egyetemi vérkeringésbe. A nevezési díjak idén is az Alumni ösztöndíjalapjába kerültek.

A kispályás labdarúgócsapatok közül az FC Laby és a Körömpassz a Covid-helyzet miatt nem tudott részt venni a megmérettetésen, amely így 12 csapat részvételével zajlott le. Itt a dobogóra sorrendben a Régi idők focija, az Univerzum és a Vegyes meglepetés csapatok állhattak fel. Emellett Páli István (Régi idők focija) a Legjobb kapus, Vadászi Edwárd (Régi idők focija) a Legjobb játékos különdíjat vehette át, a gólkirály Gera Ádám (Vegyes meglepetés) lett.  

Röplabdában három csapat mérkőzött meg a legjobbnak járó Alumni kupáért, amelyet végül a Beacmix csapatának sikerült megszereznie. A második helyen a Beacosokk végzett, míg a harmadik helyet a Wall-e csapat hódította el.

A részletes eredmény és az esemény teljes képgalériája a BEAC honlapján tekinthető meg.


Borítófotó: ELTE Online