A 2016. évi szolgáltatási felmérés nyertesei

2016.04.13.
A 2016. évi szolgáltatási felmérés nyertesei
2016. február 29. és március 16. között az ELTE hallgatóinak lehetősége volt a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Irodát valamint az egyetemi könyvtár-, sport-, és karrierszolgáltatásokat véleményezni. A kérdőívet összesen 6619 hallgató töltötte ki végig, az összes hallgató 26,39%-a. A válaszadók e-mail-címük megadásával regisztrálhattak a felméréshez kapcsolódó nyereményjátékra. A díjakat a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club, az Egyetemi Könyvtár, az Egyetemi Könyvtárért Alapítvány, valamint az ELTE Karrierközpont ajánlotta fel.

Az 1. díjat az ELTE BEAC által felajánlott sporttáskát és az ELTE Karrierközpont által felajánlott 10.000 forint értékű utalványt Halász Tibor nyerte.
Halász Tibor a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar gyógypedagógia BA – logopédia–pszichopedagógia szakirányon tanuló, végzős hallgatója. Tanulmányaival párhuzamosan egy színházi társulatot vezet. A diplomaszerzést követően szeretne a tanult szakterületen elhelyezkedni.
Jó lehetőségnek tartja, hogy véleményt mondhat az egyetemi szolgáltatásokról, bár ő maga csak a kari könyvtárat használja a felsoroltak közül. A BGGyK könyvtárával nagyon elégedett, úgy gondolja, hogy folyamatosan fejlődik és nagyon hasznos képzéseket kínál a hallgatók számára.

A 2. díjat, egy darab 5000 forint értékű könyvutalványt az Egyetemi Könyvtár felajánlásával és egy darab választható sportbérletet a BEAC felajánlásával Nagy Valentina a Tanító- és Óvóképző Kar óvodapedagógia BA szakos, végzős hallgatója nyerte.
Nagy Valentina az ELTE PPK neveléstudományi MA – kora gyermekkor pedagógiája szakirányon szeretne továbbtanulni. A digitális játékok hatása a gyermekek fejlődésére témával 2. helyezést ért el a kari TDK-n, így dolgozatát az OTDK-n is bemutathatja.
Az egyetemi kérdőíveket mindig szívesen kitölti, és különösen hasznosnak tartja, hogy az ELTE szolgáltatásaira vonatkozóan is elmondhatják a hallgatók a véleményüket. A kérdőívben szereplő szolgáltatások közül ugyan csak a TÓK könyvtárát szokta rendszeresen használni, de örül a nyert sportbérletnek is, hiszen így végre az ELTE sportlehetőségeit is kipróbálhatja.

A 3. díjat, egy darab díszpárnát az Egyetemi Könyvtárért Alapítvány felajánlásával és egy darab BEAC 1898 pólót a BEAC felajánlásával Király Bianka nyerte, aki az Informatikai Kar programtervező informatikus BA szakos, elsőéves hallgatója.
Ez még csak Bianka második féléve az egyetemen, de már több ELTE-s bemutató sportórán is részt vett. Tervei között szerepel, hogy jóga- és úszásórára is beiratkozik.
A többi szolgáltatást még nem tudta kipróbálni, egyrészt az eddig, az ELTE-n eltöltött idő rövidsége miatt, másrészt azért sem mert nem budapesti lakos.