A 2017. évi szolgáltatási felmérés nyertesei

2017.07.03.
A 2017. évi szolgáltatási felmérés nyertesei

A 2017. évi szolgáltatási felmérést 2017. április 4. 11:00 és április 26. 23:59 óra között míg a 2017. évi nemzetközi szolgáltatási felmérést 2017. április 28. 9:00 és május 12. 23:59 között tölthették ki a hallgatók. A kérdőívet kitöltők a válaszív végén email címük megadásával regisztrálhattak a nyereményjátékra. A regisztrálók között az alábbi ajándékcsomagok kerültek kisorsolásra:

  • 2 darab fesztiválcsomag, melynek tartalma 1-1 darab hetijegy a 2017. július 11-17. között Velencén megrendezésre kerülő Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára (EFOTT), valamint 1-1 teljes fesztivál felszerelés az ott alváshoz, benne egy sátorral, egy hálózsákkal és egy polifoam szivaccsal.
  • 1 darab Levono Tab3 7 Essential 3G tablet
  • 2 darab ELTE ajándékcsomag:
    • 1. csomag: 1 darab sportbérlet, 1 darab BEAC sporttáska és 1 darab BEAC pulóver, 1-1 darab „az ELTE tulajdonában lévő korvinák” témájú exkluzív falinaptár és a "Pázmány-relikviák a budapesti Egyetemi Könyvtárban" c. kiadvány, 1 darab „Az Eötvös Loránd Tudományegyetem története képekben” c. könyv, 1 darab Eötvös Loránd Tudományegyetem képeskönyv, valamint egy darab ELTE-s Rubik-kocka.
    • 2. csomag: 1 darab BEAC pulóver, 1 darab BEAC 1898 póló, 1 darab BEAC bögre, 1 darab a Könyvtár freskóit ábrázoló díszpárna, 1 darab „az ELTE tulajdonában lévő korvinák” témájú exkluzív falinaptár, 1 darab a „Pázmány-relikviák a budapesti Egyetemi Könyvtárban” c. kiadvány, 1 darab „Az Eötvös Loránd Tudományegyetem története képekben” c. könyv, 1 darab Eötvös Loránd Tudományegyetem képeskönyv, valamint egy darab ELTE-s Rubik-kocka.

 

A 2 darab fesztiválcsomag egyikét Albrecht Gábor másodéves fizika alapszakos hallgató nyerte. Gábor az egyetemi sportszolgáltatásokat vette már igénybe, hiszen kredites testnevelés kurzus keretében floorballozott. A szolgáltatási kérdőív kapcsán elmondta, hogy  nagyon jónak tarja azt, hogy a Lágymányosi Campuson van kihelyezett Q-pont.

A jövőben inkább kutatóként tudja magát elképzelni, míg a tanári pálya kevésbé vonzza. Még nem tudja biztosan, de amennyiben továbbtanul, akkor valószínűleg fizika mesterképzésen folytatná tanulmányait. A nyeremények jó kézbe kerültek, hiszen Gábor szeret fesztiválokra járni, melyek közül a Rockmaraton a kedvence.

Lábadi Anett, elsőéves pszichológia mesterszakos hallgató nyerte a másik fesztiválcsomagot. Anett a szakdolgozatát a posztraumás növekedésről tervezi írni, így sportolókkal szeretne majd együtt dolgozni, hogy felmérje, miként tudják feldolgozni a nehézségeket. A mesterképzést követően szívesen folytatná tanulmányait a sportpszichológia területén, illetve elképzelhetőnek tartja, hogy doktori képzésre is jelentkezik. Az egyetemi szolgáltatások közül a kari és az egyetemi könyvtárat is rendszeresen használja. Az ELTE-s sportszolgáltatásokat még nem vette igénybe, hiszen gyerekkora óta sportol más közegben, számára a testmozgás nem a felsőoktatáshoz kötődik. Anett a többi egyetemi felmérést, így a DPR-t és az OHV-t is mindig kitölti. Nagyon jónak tartja a megújult OHV kérdőívet, hiszen úgy véli, hogy az átdolgozott kérdőív lehetőséget nyújt arra, hogy a hallgatók részletes visszajelzést nyújtsanak oktatóiknak. A nyereményeknek nagyon örül, hiszen szeret fesztiválozni, az EFOTT-ra már a korábbiakban is ellátogatott. A sátrat, a hálózsákot és a Polifoamot pedig nemcsak az EFOTT-on, hanem túrázáskor is használni fogja, hiszen szeret vízitúrákon is részt venni.

Sopronyi Gréta anglisztika BA szakos, elsőéves hallgató egy Levono Tab3 7 Essential 3G tabletet vehetett át az Egyetemi Szolgáltató Központ vezetőjétől, Babos Jánostól. Gréta a BA diploma megszerzését követően szeretné mesterképzésen folytatni tanulmányait, de pontos tervei ezzel kapcsolatban még nincsenek.  A szolgáltatási felmérésről pozitív véleménnyel rendelkezik, hiszen szerinte a kérdőív kitöltése rövid időtt vett igénybe mégis tartalmas volt és hasznos információt gyűjtött össze. Az egyetemi szolgáltatások közül leggyakrabban a Q-teret és a könyvtárat szokta igénybe venni.

ELTE-s ajándékcsomagot nyert Pintér Kornélia harmadéves osztatlan tanári földrajz-történelem szakos hallgató. Bár a végzésig még két éve van Kornéliának, tervei szerint a szakterületen belül szeretne elhelyezkedni, ugyanakkor inkább általános iskolában tanítana szívesen. Tanulmányai egyszerre három karhoz is, a BTK-hoz, a TTK-hoz és a PPK-hoz is kötik. A szolgáltatási területek közül a számítógépek fejlesztését tartja fontosnak, illetve örülne, hogyha a TTK-n több közösségi ülőteret alakítanának ki. Véleménye szerint fontos, hogy az egyetem épületeiben legyenek megfelelő tanulóhelyek. Örül, hogy a PPK Kazinczy utcai épületét felújították. A kari és az Egyetemi Könyvtárat is rendszeresen használja, a sportszolgáltatások közül eddig egyszer próbált ki egy általános testnevelés kurzust. Kari szabadidős rendezvényeken is szívesen részt vesz, amennyire ideje engedi. Az ajándékok közül legjobban a BEAC-os pulóvernek és pólónak örül.

Szintén ELTE-s ajándékcsomagot vehetett át Péter Zsófia jelenleg harmadéves, alkalmazott matematika szakos hallgató. Zsófia a következő félév során tervezi befejezni a képzést, tekintettel arra, hogy gondolkodik az informatika mesterszakra történő váltáson, amelyhez további tárgyak elvégzése szükséges. A szolgáltatási felmérést hasznosnak tartotta, véleménye szerint a lágymányosi campuson nagyon hiányzik egy olyan (pl. mikrohullámú sütővel felszerelt) közösségi étkezési tér, ahol a hallgatók a saját, akár otthonról hozott ételeiket is el tudják fogyasztani.

Az ajándékok közül a BEAC-os nyereményeknek, különösen a sportbérletnek örült, mert bár korábban is vett már részt az egyetemi sportélethez kötődő rendezvényeken (5vös5km), de rendszeresen még nem volt alkalma egyetemi keretek között sportolni.