A BEAC-cal az őszi szezonban is

2022.09.14.
A BEAC-cal az őszi szezonban is
Az egyetemi sportegyesület többféle óratípussal és kedvezményes bérletárakkal várja a sportolni vágyókat aerobik-, jóga-, SUP-, valamint spinningedzésein.

Az őszi szezonban többhetes tanfolyamokkal, új helyszínekkel, különböző óratípusokkal folytatódnak a BEAC edzései.

Az Aerobik Szakosztály az őszi szemeszterben összesen 5 helyszínen várja a csoportos órákat kedvelőket, akik többek között zumba-, gerinctréning-, alakformálóaerobik- és pilatesedzések közül választhatnak. Ezek a sportágak jellemzően javítják a mozgáskoordinációt, a hajlékonyságot, az egész testet formálják, kiváló zsírégetők és egyszerre dolgoztatják meg a mély és felületes izomcsoportokat.
Bővebben

A BEAC jógaoktatói az őszi szezonban személyes jelenléttel tartanak gerincjóga-, nőijóga-, fasciálisjóga-, valamint relaxációs és meditációs órákat a hét különböző napjain a szeptember 19. és november 30. között tartó szezonban.
Bövebben

Szeptember 20-tól 12 hetes őszi szezonnal folytatódnak BEAC spinningedzései a Bogdánfy sporttelepen, a szabad helyek azonban limitáltak, így érdemes minél előbb jelentkezni.
Bővebben

A hallgatók az elmúlt évek egyik legnépszerűbb mozgásformáját, a SUP-ot is űzhetik az egyetemi sportegyesületnél Horváth Noémi világbajnok vezetésével. Az ELTE Vízisporttelepén a szabadtéri órák szeptember végéig tartanak.
Bővebben