A BEAC tanévkezdő sportkampánya

2020.08.28.
A BEAC tanévkezdő sportkampánya
Az ELTE sportszervezőivel és sportösztöndíjasaival a gólyáknak szóló orientációs napokra látogat el az egyetem sportegyesülete szeptember elején.

Az ELTE frissen felvett hallgatói könnyen úgy érezhetik, hogy nem tudnak kiigazodni a bonyolult egyetemi világban. Ezért is indul el a BEAC, az egyetem sportegyesülete egy csapat lelkes fiatallal, akik a gólyáknak tartott rendezvényeken személyesen mutatják majd be az egyetemi sportolási lehetőségek széles tárházát. A programot az ELTE, a Diákhitel és a VIWA Vitaminwater támogatja.

Az egyetem sportszervezőivel és sportösztöndíjasaival augusztus vége és szeptember eleje között összesen 9 kar és intézet Gólyanapjaira látogat el a BEAC, bekapcsolódva az egyes karok sportnapjaiba. Bemutatók, vetélkedők, nyereményjátékok és rengeteg közös mozgás szerepel a programok között, és bemutatják az idei Sportkisokost is.

A Tanévkezdő Sportkampány 2020-as állomásai:

augusztus 26. (szerda) – TÓK
szeptember 1. (kedd) – IK
szeptember 1. (kedd) – PPK
szeptember 3. (csütörtök) – BGGYK
szeptember 3. (csütörtök) – ÁJK
szeptember 3. (csütörtök) – GTI
szeptember 4. (péntek) – BTK
szeptember 5. (szombat) – TTK
szeptember 5. (szombat) – TáTK

A kampányt szeptember 7. és 11. között az ELTE Sport7 zárja, ahol közel 40 sportágat próbálhat ki ingyen az ELTE valamennyi hallgatója és dolgozója.

Forrás: BEAC