A fenntarthatóság globális kihívásai

A fenntarthatóság globális kihívásai
02/22

2022. február 22. 18:00

online

02/22

2022. február 22. 18:00 -

online


Angol nyelvű tájékoztató a CHARM-EU második alkalommal meghirdetett, 5 egyetem által akkreditált fenntarthatósági mesterképzéséről.

„A fenntarthatóság globális kihívásai” című innovatív mesterképzési program második alkalommal indul el 2022 szeptemberében. Az érdeklődő hallgatók 2022. március 8-ig nyújthatják be jelentkezésüket. Az akkreditált diplomát közösen adja ki az öt partnerintézmény: a Barcelonai Egyetem, a Trinity College Dublin, az Utrechti Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Montpellier-i Egyetem. A mesterképzés nemzetközi, innovatív, rugalmasan alakítható befogadó program, amelynek három fázisa a kutatásalapú és kihívásvezérelt oktatásra épül. A nemzetközi mobilitási lehetőség a képzés egyik fő alkotóeleme. A képzésre várják bármely tudományterületen végzett hallgatók jelentkezését, akik felsőfokú tudásra kívánnak szert tenni a fenntarthatóság területén.

2022. február 22-én a képzés oktatói, szakértői és munkatársai tartanak angol nyelvű tájékoztatót, amelyen bemutatják a képzés három fázisát, mobilitási lehetőségeit, valamint inklúziós törekvéseit. Akit érdekel a fenntarthatóság és szeretné tudását elmélyíteni kihívásvezérelt és transzdiszciplináris tanulási környezetben, most többet is megtudhat a mesterképzésről.

A felhívást ezen a linken olvashatja el.

Az eseményhez ezen a linken csatlakozhat.