A Külügyi és Külgazdasági Intézet felhívása

2018.02.08.
A Külügyi és Külgazdasági Intézet felhívása
A Külügyi és Külgazdasági Intézet 12 hetes szakmai önkéntes lehetőséget hirdet egyetemi és főiskolai hallgatók, valamint doktoranduszok számára. Jelentkezni 2018. február 20-ig lehet.

A KKI elsősorban nemzetközi tanulmányok, jogász, közgazdász, bölcsész, történész, politológus, biztonsági- és országtanulmányok szakos hallgatók számára hirdeti meg szakmai önkéntes programját. A kezdeményezés célja, hogy szakmai továbbképzést és kiemelt esetekben publikációs lehetőséget nyújtson a jövő tehetségeinek.

Az önkéntesek részt vesznek a KKI rendezvényeinek szervezésében és lebonyolításában, kommunikációs tevékenységének segítésében, az intézetbe látogató delegációk fogadásában, valamint támogatják a kutatók tevékenységét.

A programben való részvétel feltétele alapképzés esetén az elvégzett négy szemeszter, mesterképzésben az elkezdett első félév, illetve PhD képzésben való részvétel.

Jelentkezni 2018. február 20. éjfélig lehet szakmai önéletrajzzal, publikációs jegyzékkel,  illetve egy korábbi elemzéssel vagy egyéb írásos produktummal, továbbá kutatási tervvel.

Részletes kiírás