A Makronóm Intézet felhívása

2021.09.30.
A Makronóm Intézet felhívása
„Fejlődik a hazai!” címmel cikkíró- és gyakornoki pályázatot hirdet egyetemistáknak a Makronom Intézet a makronom.hu-val. A jelentkezőknek egy sikeres hazai céget, üzletet, innovációt vagy fejlesztést kell bemutatniuk a patrióta gazdaságpolitikai gondolkodás szellemében. 

A 2020-ban létrejött Makronóm Intézet elkötelezett a hazai vállalkozások versenyképességének növelése iránt: a gazdaságfejlesztési célokat szemléletformálással, illetve az adat- és értékalapú elemzés módszereivel kívánja támogatni. Célja továbbá az is, hogy a patrióta szemléletű kutatóknak és kutatásoknak megjelenési felületet biztosítson.

A magyar nyelvű, szóközökkel együtt maximum 20.000 leütés terjedelmű pályamű lehet interjú, riport vagy éppen elemző cikk is, egy pályázó pedig akár 3 cikkel is jelentkezhet.

A benyújtott pályázatokat rangos szakmai bírálóbizottság értékeli. A 25 legjobbnak ítélt pályamű alkotója fejenként 25.000 Ft-os díjazásban részesül, valamint a pályázatra beadott cikkeik számára az Intézet megjelenési lehetőséget biztosít a Mandiner heti hírmagazinban vagy a makronom.hu online felületén. Az 5 legkiválóbb pályamű alkotója számára az Intézet 4 hónapos, havi nettó 100.000 Ft juttatással járó gyakornoki foglalkoztatást biztosít, és őket további egyszeri díjazásban is részesíti. 

A pályaműveket az alábbi űrlapon lehet benyújtani 2021. október 31-ig.

További információk