A Nemzetközi Visegrádi Alap felhívása

2020.01.16.
A Nemzetközi Visegrádi Alap felhívása
A Nemzetközi Visegrádi Alap kis és nagy összegű, Visegrád+, valamint stratégiai támogatásaira várja a pályázatokat. Az első beadási határidő: 2020. február 1. 

Kis és nagy összegű támogatások: a felhívás keretében a Visegrádi Négyek regionális együttműködését és a fenntarthatóságot szolgáló projektek támogathatók. A következő területeken lehet pályázni: kultúra és közös identitás; oktatás és kapacitásbővítés; innováció, kutatás-fejlesztés, vállalkozói tevékenység; a demokratikus értékek és a média; közpolitika és intézményi partnerségek; regionális fejlesztés, környezetvédelem és idegenforgalom; társadalmi fejlődés.

Visegrád+ program: 18 hónapnál rövidebb projektek a Visegrádi Négyek országai, valamint a Nyugat-Balkán és a Keleti Partnerség oroszágai közötti együttműködések támogatására. A program keretében a következő prioritású projektek támogathatók: egészségügy; oktatás; vidékfejlesztés; jó kormányzás, jogszabályok és jog; kommunikáció, média és az információhoz való hozzáférés; a civil társadalom fejlesztése, az emberi jogok és a kisebbségek támogatása. Stratégiai program: 12-36 hónapig tartó projektek évenként meghatározott prioritások alapján.

Pályázati határidők: 2020. február 1, június 1, október 1.

További információk