A Polgári Magyarország Alapítvány gyakornoki programot hirdet

2022.08.16.
A Polgári Magyarország Alapítvány gyakornoki programot hirdet
A program célja a polgári, nemzeti és keresztény értékeket vállaló, közéletben aktív fiatalok megismertetése egy pártalapítvány működésével, szakmai munkájával és ezen keresztül a magyar közélettel.

A Polgári Magyarországért Alapítvány kiírására olyan egyetemi hallgatók jelentkezhetnek, akik valamely felsőoktatási intézményben legalább két lezárt félévvel rendelkeznek, a 2021/2022-es tanév tavaszi félévében legalább 3,5-ös tanulmányi átlagot értek el, tájékozottak a hazai közéletben, legalább középfokon beszélnek angolul vagy németül, jó kommunikációs készséggel rendelkeznek és gyakorlott számítógép-használók.

A programban részt vevő hallgatók a gyakorlatban is megismerhetik az alapítvány napi működését és tevékenységeit (rendezvények, képzések, sajtófigyelés, fordítás, civil kapcsolatok, tudományos ismeretterjesztés, nemzetközi kapcsolatok, politikai kommunikáció).

A program 3 hónapig tart és körülbelül heti 10 óra személyes jelenlétet igényel, az ösztöndíj nettó 70 ezer forint/hó. A pályázatokat a 2022/2023-as tanévre legkésőbb 2022. szeptember 22-ig kell benyújtani.

További részletek és a jelentkezés feltételei