A pszichológia tudománya

2020.12.15.
A pszichológia tudománya

Miről szól ez a kurzus, kiknek ajánljuk?

„A pszichológia tudománya” c. MOOC az emberi viselkedés, gondolkodás és érzelmek tudományos kutatásának eszköztárába enged betekintést, tárgyalva a terület legfőbb módszereit, eszközeit, kihívásait és jelenleg is zajló reformját. A kurzust középiskolás tanulóknak, illetve pszichológia iránt érdeklődőknek ajánljuk, és azoknak, akik nyitottak a pszichológia tudományos oldalának a megismérésére. A kurzus azonknak is hasznos lehet, akik fontolgatják, hogy pszichológusi pályára lépnek.

A kurzus oktatói

Dr. Magyaródi Tímea
Dr. Nagy Tamás

Indulás dátuma és jelentkezés

2021. január 4.
https://mooc.elte.hu/register (új felhasználóknak, a BWDLY3 kód megadásával)
https://mooc.elte.hu/enroll/BWDLY3 (közvetlenül, azoknak ajánlott, akik már rendelkeznek felhasználói fiókkal a mooc.elte.hu oldalon)
https://mooc.elte.hu (Akik már regisztráltak a kurzusra, innen is be tudnak lépni az e-mail-cím helyett a regisztrációkor megadott felhasználónév megadásával. FONTOS: Javasoljuk, hogy a belépést követően adja meg az e-mail-címét  (Fiók/Beállítások/+E-mail menüpont), hogy elfelejtett jelszó esetén emlékeztetőt kaphasson. Ha nem állít be a fiókjához e-mail-címet, kérjük, jegyezze meg a kurzushoz tartozó felhasználónevét és jelszavát, mert elfelejtett jelszó esetén nem lehetséges új jelszó küldése e-mail-cím hiányában.)