„Álommunkáltatókat” keres az Állásbörze

Az ELTE Karrierközpontja 2014. május 6–8. között negyedszer rendez Virtuális Állásbörzét. A szervezők a hallgatók és az Egyetem szervezeti egységeinek segítségét kérik, hogy a legfontosabb munkáltatók jelenjenek meg a börzén. Az ajánlók nyereményjátékon is részt vesznek.

A Karrierközpont a hallgatók, az intézetek, tanszékek és egyetemi dolgozók segítségére is számít az ELTE Virtuális Állásbörze szervezésében, hiszen a szervezeti kapcsolatokon alapuló piaci együttműködések rendkívül értékesek. A szervezők célja, hogy a börzén olyan kiállítók legyenek, akik vonzó és releváns elhelyezkedési lehetőségeket kínálnak hallgatóinknak.

A Virtuális Állásbörze ingyenes felületet biztosít olyan cégeknek és intézményeknek, amelyek Egyetemünk képzési kimeneteinek megfelelő álláslehetőséget, gyakornoki pozíciót és szakmai gyakorlati lehetőséget kínál. A tavalyi börzén összesen 46 virtuális kiállítói stand és 1689 betöltetlen állás várta a látogatókat– ebből több mint 500 ajánlat a közszféra által kínált állásokat tartalmazta. A 42 000 oldallátogatás mellett 1074 regisztrált látogató érkezett a börzére.

Hallgatói felhívás

Oktatói, dolgozói felhívás

2014.03.20.