Alumni Segély C

2021.01.25.
Alumni Segély C
Az ELTE Alumni Központ alapot hozott létre a járvány következtében nehéz helyzetbe került hallgatók megsegítésére. Az egyszeri támogatásra február 15-ig lehet jelentkezni. 

A 2020-as év minden szempontból megnehezítette az emberek életét. Több hónapot töltöttünk családtagjainktól távol, meg kellett tanulnunk alkalmazkodni az otthoni munkavégzés kihívásaihoz, sokan veszítették el állásukat, kerültek nehéz helyzetbe a pandémia miatt. 

A nehézségek áthidalására 2020 végén az ELTE Alumni Központ gyűjtést indított, hogy segítséget nyújthasson a generációk közötti összefogás jegyében, az ELTE Alumni Alapítvány bevonásával. A gyűjtésből befolyt támogatásokból, illetve az őszi Alumni Ösztöndíjból fennmaradt összeg átcsoportosításával létrehozhatták az Alumni Segély COVID-19 alapot. 

Céljuk, hogy a korábbi egyetemi hallgatók összefogásával a jövő ELTE-s büszkeségei közül támogatásban részesüljenek a tehetséges és szociálisan rászoruló hallgatók. A támogatás keretében a jelentkezők számától függően fejenként minimum 40.000, maximum 80.000 forint összeget folyósítanak maximum 18 fő részére az alábbi pályázati kiírás szerint.

Beadási határidő: 2021. február 15.

Pályázati kiírás