Alumni-találkozó nyugdíjasoknak

2016.11.02.
Alumni-találkozó nyugdíjasoknak
Rég nem látott ismerősökkel, egykori kollégákkal találkozhattak és terített asztal mellett beszélgethettek 2016. október 13-án az Egyetem nyugdíjasai a PPK Kazinczy utcai Aulájában. Az összejövetelt hatodik alkalommal rendezte meg az ELTE Alumni Szervezet és egyik Alumni Tagozata, az ELTE Nyugdíjasok Klubja.

A mintegy 150 vendéget Orosz Éva rektorhelyettes és Fábri György, a rendezvénynek helyet adó Pedagógiai és Pszichológiai Kar dékánhelyettese köszöntötte, tolmácsolva Mezey Barna rektor jókívánságait. Az ELTE Nyugdíjasklub előző évi tevékenységéről Nagy Béláné Judit klubvezető, a találkozó háziasszonya számolt be. Elmondta: a nyári időszak kivételével havonta szerveznek változatos témákban vetítéssel kísért tudományos előadásokat, kirándulásokat, múzeumlátogatásokat. Érdeklődő tagjaik kondicionáló és szeniortánc foglalkozásokon is részt vehetnek. Az ezt követő műsorban a közreműködők verssel, hegedűszóval, az idős korról szóló aforizmákkal és szeniortánc bemutatóval szórakoztatták a megjelenteket, majd közös körtáncra hívták a vállalkozó kedvűeket.

A jelenlévők vendégkönyvbe írt bejegyzései alapján a nyugdíjasok örömmel vették, hogy az ELTE hagyományt teremtett a találkozók megszervezésével.

(A rendezvény az ELTE Alumniközpont, a Közalkalmazotti Tanács, a Dényi Bt. és Nagy Béla, az ELTE nyugalmazott magántanára támogatásával valósult meg.)